EUROLYGA 2023

Po Eurolygos veiksmų – K. Kemzūros nerimas dėl teisėjų darbo

„Tikiuosi, kad Eurolygos pareiškimai neturės įtakos teisėjų darbui“, – prieš ketvirtadienio mūšį su Stambulo „Fenerbahce“ kalbėjo Kęstutis Kemzūra.

Kęstutis Kemzūra pasidalino mintimis prieš artėjančią dvikovą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kęstutis Kemzūra pasidalino mintimis prieš artėjančią dvikovą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2020, 7:55 AM, atnaujinta Jan 2, 2020, 7:56 AM

Lietuvio treniruojamas Pirėjo „Olympiakos“ ketvirtadienio vakarą susikaus su buksuojančia Željko Obradovičiaus kariauna, kuris kol kas turi iškovojusi vos penkias pergales. Jų galėjo būti ir daugiau, nes rungtynėse su „Valencia“ ir „Panathinaikos“ lemiamais momentais klydo teisėjai. Klaidas pripažino ir pati Eurolyga.

„Nemanau, kad kiekvienas treneris norėtų atsidurti tokioje situacijoje. Noriu tikėti, kad Eurolygos oficialūs pripažinimai dėl klaidų nepaveiks rungtynių. Tikiuosi, kad teisėjai rungtynių pabaigose priims teisingus sprendimus.

Visi supranta, kokio svarbumo dvikova laukia. Nesvarbu, ką žmonės apie „Fenerbahce“ sakys, tai vistiek gera komanda su puikiu treneriu. Nepaisant klubą kamuojančių traumų, tai bus mums pavojingas varžovas. Rimtai ruošiamės artėjančioms rungtynėms“, – prieš Eurolygos mūšį sakė K.Kemzūra.

Turkijos klubui artėjančioje dvikovoje nepadės trys vidurio puolėjai: Janas Vesely, Ahmetas Duverioglu ir Joffrey Lauvergne. Pirmieji du nežais dėl traumų, o J.Lauvergne – mačą praleis trenerio Ž.Obradovičiaus sprendimu.

Dėl to centro pozicijoje žais sunkieji krašto puolėjai Derrickas Williamsas ir Malcolmas Thomasas. Pastarasis prie komandos prisijungė prieš savaitę.

„Jie bandys išnaudoti pranašumą puolime prieš mūsų aukštaūgius, tačiau mes bandysime išnaudoti savo privalumus. Bus įdomu pamatyti, kaip viskas pavyks“, – teigė K.Kemzūra.

„Olympiakos“ kol kas savo kišenėje turi šešias pergales Eurolygoje ir turnyro lentelėje rikiuojasi keliomis pozicijomis aukščiau nei „Fenerbahce“. Dvikova Graikijoje ketvirtadienį prasidės 21 valandą Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.