EUROLYGA 2023

K. Kemzūros atleidimas turėjo įtakos ir kitam lietuviui: D. Kairys taip pat neteko darbo

Donaldas Kairys seks Kęstučio Kemzūros pėdomis. Lrytas.lt šaltiniai Graikijoje patvirtino, kad Pirėjo „Olympiakos“ komandoje nelieka ne tik vyriausiojo trenerio K.Kemzūros, kurį jau pakeitė Georgiosas Bartzokas, bet ir asistentu dirbusio D.Kairio.

Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė. Draugiškos rungtynės. Lietuva - Suomija 91:59. Kęstutis Kemzūra, Donaldas Kairys.<br>G.Šiupario nuotr.
Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė. Draugiškos rungtynės. Lietuva - Suomija 91:59. Kęstutis Kemzūra, Donaldas Kairys.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2020, 2:09 PM, atnaujinta Jan 13, 2020, 2:59 PM

Lrytas.lt primena, kad 49-erių K.Kemzūra prie „Olympiakos“ vairo stojo sezono pradžioje, kai komandą dėl sveikatos problemų paliko Davidas Blattas. Prie lietuvio netrukus prisijungė ir 42-iejų D.Kairys.

Įdomu tai, kad tiek K.Kemzūra, tiek D.Kairys 2019 m. rugsėjo mėnesį buvo įvardijami kaip vieni iš kandidatų užimti Dainiaus Adomaičio paliktą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vairą.

Vis dėlto K.Kemzūra rinktinės treniruoti nebūtų galėjęs, mat kertasi FIBA atrankos turnyrų ir Eurolygos tvarkaraščiai. Tačiau dabar K.Kemzūra liko be darbo, naujos darbovietės teks ieškoti ir D.Kairiui.

Lrytas.lt primena, kad Lietuvos rinktinę į pergales ves Darius Maskoliūnas, kuris dirba Kauno „Žalgirio“ klube.

„Olympiakos“ Eurolygoje yra iškovojęs 7 pergales ir patyręs 11 pralaimėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.