EUROLYGA 2023

D. Adomaitis apie „Ryto“ mačą Monake: „Sužaidėme blogiausias šio sezono 20 minučių“

Vilniaus „Rytas“ Europos taurėje trečiadienį sužaidė vienas iš tragiškiausių savo mačų: „Top 16“ etapo G grupės dvikovoje Monake 61:86 krito nuo vietos „Monaco“. Galutinis rezultatas neatspindi mačo eigos, nes vilniečiai atsilikinėjo ir 43 taškų skirtumu – 30:73, o antrame kėlinyje įmetė vos 3 taškus. Sostinės ekipoje per 10 minučių pasižymėjo dvitaškį pataikęs Paco Cruzas ir vieną baudą įmetės Cameronas Baistrowas.

Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 12:34 AM, atnaujinta Jan 30, 2020, 12:44 AM

Jau pirmame kėlinyje šeimininkai nušlavė nuo savo kelio „Rytą“, pabėgę 32:12. „Monaco“ klubas padovanojo savo komandos treneriui Sašai Obradovičiui dovaną – jis akistatos dieną šventė gimtadienį.

„Varžovams tiek puolime, tiek gynyboje nusileidome agresyvumu. Turbūt sužaidėme blogiausias šio sezono 20 minučių, bet varžovai gynyboje žaidė nuostabiai, išvedė mus iš pozicijų puolime, buvo agresyvesni, o mes jiems neatsakėme.

Psichologiškai nebuvome pasiruošę kai kurioms situacijoms, varžovai buvo greitesni, geresni, laimėjo visus kamuolius puolime ir „50 prieš 50“ situacijas“, – teigė D.Adomaitis.

Spaudos konferencijoje kalbėjęs „Ryto“ kapitonas Eimantas Bendžius situaciją paaiškino be užuolankų: „Jie nuo pat pradžios demonstravo kietą gynybą, sukaustė mūsų puolimą ir patys rezgė greitas atakas, kuriose yra stiprūs. Žinoma, sugrįžimai visada įmanomi, tačiau turi būti itin susifokusavęs ir neklysti, kad panaikintum 30 ar 40 taškų skirtumą“.

„Rytas“ kitą savaitę Europos taurės „Top 16“ mačą žais Kazanėje prieš rusų „Uniks“, kuriam namie pralaimėjo 86:91.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.