EUROLYGA 2023

Paskutinės K. Bryanto gyvenimo akimirkos: prieš lipdamas į sraigtasparnį meldėsi bažnyčioje

Ankstų sausio 26-osios dienos rytą NBA legenda Kobe Bryantas pradėjo sau įprasta rutina. Kaip ir kiekvieną sekmadienį, jis apsilankė Švenčiausiosios Angelų Karalienės katalikiškoje bažnyčioje Niuport Biče, pasimeldė, priėmė komuniją ir vėliau su dukra Gianna įsėdo į sraigtasparnį bei iškeliavo į savo akademijos vaikų turnyrą.

Kobe Bryantas prieš sraigtasparnio avarija lankėsi bažnyčioje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kobe Bryantas prieš sraigtasparnio avarija lankėsi bažnyčioje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2020, 3:47 PM, atnaujinta Feb 3, 2020, 1:29 PM

Tačiau kelionės tikslo jie nepasiekė. Sraigtasparnis praėjus 40 minučių po pakilimo rėžėsi į kalno šlaitą. Katastrofos metu žuvo K.Bryantas su dukra, pilotas ir dar septyni keleiviai.

Simboliška, kad prieš mirtį vienas garsiausių sportininkų prieš savo mirtį spėjo pasimelsti.

„Man sunku suvokti, kas įvyko. Išgyvenimai labai stiprūs, nes ilgai gyvenau toje pačioje vietoje, lankėme tą pačią bažnyčią – aš su savo vaikais, jis su savo.

Kobe ateidavo į mišias su vaikais, visada buvo labai malonus, pasisveikindavo. Sužinojau, kad tragedijos dieną 7 val. ryte jis irgi buvo mišiose ir priėmė komuniją. Ir tik po to išskrido į turnyrą. Kaip skaudu – buvo toks tikintis žmogus ir iš Dievo sulaukė tokios nelaimės.

Visi čia nepaprastai išgyvena“, – po tragedijos „Lietuvos ryto“ žurnalistei Ritai Stankevičiūtei pasakojo JAV lietuvis plastikos chirurgas Edwardas Jonas Domanskis.

Vietiniai gyventojai pasakojo, kad K.Bryantas bažnyčioje elgdavosi kaip eilinis žmogus ir nesistengdavo atkreipti į save dėmesį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.