EUROLYGA 2023

Skambus sugrįžimas: D. Motiejūnas po ilgos pertraukos apsivilks Lietuvos rinktinės marškinėlius

Donatas Motiejūnas po trejų metų pertraukos vėl apsivilks Lietuvos rinktinės marškinėlius. 29-erių krepšininkas apie tai informavo trenerį Darių Maskoliūną, pirmieji apie tai pranešė basketnews.lt.

Donatas Motiejūnas vėl ketina žaisti Lietuvos rinktinėje.<br>G.Šiupario nuotr.
Donatas Motiejūnas vėl ketina žaisti Lietuvos rinktinėje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2020, 7:46 PM, atnaujinta Feb 5, 2020, 9:26 AM

Lrytas.lt žiniomis D.Motiejūnas pats kreipėsi į rinktinės strategą ir išreiškė norą padėti šalies nacionalinei komandai.

Artimiausiu metu rinktinė vasario 17 rinksis į treniruočių stovyklą, o 21 dieną Belgijoje pradės Europos čempionato atrankos kovas. Vasario 24 dieną Lietuva susikaus su Čekijos rinktine Vilniuje.

D.Motiejūnas dėl ypatingos padėties gali nebevykdyti įsipareigojimų Šanchajaus „Sharks“ klubui ir ieškoti komandos Europoje arba NBA. Trečią sezoną Kinijos lygoje rungtyniaujančiam lietuviui ir kitiems krepšininkams suteikta visiška laisvė sprendžiant, ką jie nori daryti, kol visas Kinijos sportas bus apmiręs dėl šioje šalyje įsisiautėjusio koronaviruso.

Nors Kinijos lygoje nėra nė vieno klubo nei iš Uhanio, nei iš visos Hubėjaus provincijos, Kinijos krepšinio asociacija (CBA) dar savaitės pradžioje nukėlė rungtynes, kurios buvo numatomos vasario 1 dieną, o epidemijai plečiantis ir šalies vyriausybei įvedus kelionių apribojimus, ketvirtadienį paskelbė, kad čempionatas stabdomas bent iki kovo mėnesio.

Kartu CBA pranešė, kad net ir galiojančias sutartis su Kinijos klubais turintys krepšininkai gali nevaržomai pereiti į kitų šalių klubus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.