EUROLYGA 2023

„Juventus“ vadovas įžvelgia sąmokslą dėl „Ryto“ pergalės: įrodymų nėra, bet yra užkulisinės kalbos

„Aš žinau, kad taip yra ir tai nėra tik nuomonė. Negaliu padėti ant stalo įrodymų, tačiau yra užkulisinės kalbos“, – savo žodžių ir toliau neišsižada Utenos „Juventus“ vadovas Eimantas Skersis dėl Vilniaus „Ryto“ pergalės.

Eimantas Skersis toliau svaidosi kaltinimais.<br>utenosjuventus nuotr.
Eimantas Skersis toliau svaidosi kaltinimais.<br>utenosjuventus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2020, 4:44 PM, atnaujinta Feb 13, 2020, 6:06 PM

Po pralaimėtos Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio serijos E.Skersis socialiniuose tinkluose neslėpė nusivylimo ir pažėrė aršios kritikos. 

Nurimus aistroms  „Juventus“ vadovas ir toliau kelia sąmoklso teorijas.

Ketvirtadienį jis lankėsi „Utenos radijo“ laidoje ir pripažino, kad „Juventus“ šioje serijoje buvo geresnė komanda.

„Apmaudu, kad iš LKL per dvi dienas taip ir niekas nepaskambino. Aš savo žodžių neišsižadu.

Man yra apmaudu, kad geriausi teisėjai dirbdami per metrą nemato, kad yra vieni ar kiti žingsniai. Arbitrams nereikėtų trukdyti mažoms komandoms tada, kuomet atvyksta šalies krepšinio milžinai“, – kalbėjo E.Skersis.

Uteniškiai antrosiose ketvirtfinalio rungtynėse nusileido Vilniaus „Rytui“ – 94:103. Nors pirmąjį mačą namuose „Juventus“ laimėjo (85:81), turėtos persvaros neužteko – „Rytas“ žengė į KMT pusfinalį.

„Apgailėtina. Ačiū komandai ir fanams, mes buvome verti finalo ketverto!“, – tokiais žodžiais socialiniame tinkle „Facebook“ plūdosi po rugntynių E.Skersis.

Vėliau jis išsiplėtė ir parašė dar didesnę žinutę. Jos pabaigoje jis ėmė kelti teorijas apie nupirktus teisėjus.

„Mes nieko neprašome, nieko mums nereikia, tik duokite mums išsiaiškinti aikštelėje. Nors vieną seriją. Nors vieną kartą. Gausim malkų, būsim pirmi, kurie pripažinsime varžovų pranašumą. Bet dabar... Treti metai iš eilės... Jei atvirai, man nusibodo.

Nebematau tikslo. Viską valdo galia, pinigai, įtaka, o mes ką, paprasti žmogeliai iš provincijos. Neturim su teisėjais bendrų verslų, nesame giminės su niekuo, nesėdim LKL ofise kasdien...

Viską sudedi ir supranti, kad šansų kaip ir nėra. O norėtųsi. Ir gal net galėtume. Sveikinu „Rytą“ su patekimu į pusfinalį, LKL su tuo, jog turnyras nebus minusinis, o aš ryte atsikėlęs, jei pavyks užmigti, dar kartą labai rimtai pagalvosiu, o koks visgi visko tikslas ir ar tikrai reikia viską tęsti?“, – piktinosi E.Skersis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.