EUROLYGA 2023

NBA įamžino K. Bryanto atminimą – „Žvaigždžių dienoje“ bus jo vardo prizas

NBA įamžino tragiškai sraigtasparnio katastrofoje žuvusio Kobe Bryanto atminimą. Legendinio krepšininko vardu nuo šiol bus vadinamas „Visų žvaigždžių“ rungtynių geriausio žaidėjo titulas. „Galvojome apie būdus pagerbti Kobes atminimą. Nutiko taip, kad netekome jo prieš „Visų žvaigždžių“ savaitgalį ir manau, kad vienas iš būdų įprasminti jo atminimą yra šis apdovanojimas, nes jis pats keturis kartus tapo šio mačo naudingiausiu“, – sprendimą aiškino NBA komisaras Adamas Silveris.

Kobe Bryantas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kobe Bryantas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2020, 10:57 AM, atnaujinta Feb 16, 2020, 11:00 AM

Pirmąjį K. Bryanto vardo apdovanojimą pirmadienį paryčiais Lietuvos laiku gaus vienas iš LeBrono Jameso arba Giannio Antetokounmpo komandos narių.

Sausio 26-ąją su dukra Gianna ir dar 7 žmonėmis sraigtasparnio katastrofoje tragiškai žuvęs K. Bryantas rungtyniavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse net 18 kartų.

Pats K. Bryantas naudingiausiu „Visų žvaigždžių“ mačo krepšininku tapo keturis kartus – 2002, 2007, 2009 ir 2011 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.