EUROLYGA 2023

„Ryto“ klube – dar vienas skandalas: sirgaliai prašo atleisti „Žalgirį“ palaikančią komercijos vadovę Papildyta: A. Ginelevičienė paliko klubą

Vilniaus „Ryto“ klubą temdantys pilki debesys ir toliau nesiruošia pasitraukti. Šįkart diskusiją sukėlė komandos komercijos direktore dirbanti Audra Ginelevičienė, kuri aktyviai lankosi amžinų konkurentų Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynėse, o rytais nepraleidžia progos sudalyvauti kauniečių renginiuose. Į tokį darbuotojos elgesį sureagavo ištikimiausi „Ryto“ gerbėjai, negana to, netrukus buvo pranešta, kad A.Ginelevičienė paliko komandą.

„Ryto“ klube – dar vienas skandalas: sirgaliai prašo atleisti „Žalgirį“ palaikančią komercijos vadovę.<br> lrytas.lt montažas
„Ryto“ klube – dar vienas skandalas: sirgaliai prašo atleisti „Žalgirį“ palaikančią komercijos vadovę.<br> lrytas.lt montažas
Audra Ginelevičienė ir Rolandas Jarutis.<br>M.Kulbio nuotr.
Audra Ginelevičienė ir Rolandas Jarutis.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 5, 2020, 10:03 AM, atnaujinta Mar 5, 2020, 1:06 PM

„Situacija, apie kurią su klubu jau buvo kalbėta. Reakcija netinkama.

Žmogus, kuris pasitikėjimo jausmo nekėlė nuo pirmų dienų.

Kokioje paralelinėje visatoje gyvename, jog klubo komercijos direktorė leidžia sau taip elgtis? Galima prisiminti ir tai, jog direktorė savo darbo vietą Vilniuje palieka anksčiau, kad spėtų į kauniečių rungtynes Eurolygoje (gi turint abonementą, negali praleisti).

Kaip klubas gali kilti, kai tokios pozicijos darbuotojas elgiasi taip? „Žalgirio“ verslo klubo narė... Ne pirmas šio žmogaus didelis paslydimas, išvada viena – jos turi nelikti „Ryto“ klube“, – rašom B tribūnos pranešime.

Po šio skandalo iš „Žalgirio“ „Facebook“ socialinio tinklo A.Ginelevičienės nuotrauka dingo, kurioje ji buvo užfiksuota rytinėje komandos verslo klubo narių treniruotėje.

Ketvirtadienį prieš 13 val. R.Jarutis pranešė, kad direktorė palieka komandą.

„Noriu padėkoti Audrai už nuveiktus darbus pritraukiant mūsų klubui rėmėjus. Linkiu jai kuo didžiausios sėkmės jos ateities darbuose ir iššūkiuose”, – sakė „Ryto” R.Jarutis.

Lrytas.lt primena, kad visai neseniai komandos sporto direktorius Linas Kleiza nusprendė palikti komandą, mat pasipiktino klubo direktoriaus Rolando Jaručio veiksmais, kai šis iš klubo persivedė nemenką sumą į savo įmonės sąskaitą.

Remiantis Tomo Langvinio „Youtube“ kanalo „O Dangau Sportas“ laidos informacija, R.Jarutis į savo krepšinio agentūros sąskaitą pervedė 8 tūkst. eurų.

A.Guogos pėdomis

Tai - ne pirmas skandalas „Ryto“ stovykloje dėl simpatijų Kauno klubui.

Pernai balandį tuometis Vilniaus klubo prezidentas Antanas Guoga „Žalgirio“ arenoje devėdamas žaliai baltų atributiką aktyviai palaikė kauniečius Eurolygos rungtynėse.

Supykęs dėl „Ryto“ aktyviausių sirgalių „B tribūnos“ ultimatumo jis pernai balandžio 25-ąją pareiškė, kad palieka „Ryto“ klubo prezidento postą.

„Išsirinkite prezidentą, kuris nekenčia „Žalgirio“. Sėkmės“, – pareiškė prieštaringai vertinamas A.Guoga.

„De jure, šį įrašą galima laikyti oficialiu pranešimu, kad dėl „B tribūnos“ prašymo traukiuosi iš Vilniaus „Ryto“ prezidento pareigų“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė A.Guoga.

„Ryto“ sirgalių nemalonę jis užsitraukė po „Žalgirio“ rungtynių su Stambulo „Fenerbahce“. A.Guoga jose buvo užfiksuotas su „Žalgirio“ kepurėle, tačiau verslininkas nematė jokių priežasčių, kodėl aistruoliai turėtų piktintis.

„Tokiose varžybose, kai visa Lietuva palaiko „Žalgirį“, palaikau ir aš. Ir nesuprantu, kodėl turėčiau nepalaikyti – aš visada buvau ir būsiu už lietuviškas komandas ir gražų krepšinį. Jei vilniečiams tai trukdo – pasitraukiu, išsirinkite prezidentą, kuris nekenčia „Žalgirio“. Sėkmės“, – pyktį išliejo „Ryto“ klubą jau ne pirmą kartą paliekantis A.Guoga.

Prieš A.Guogos pareiškimą „Ryto“ aktyviausių sirgaliai „B tribūna“ paskelbė ultimatumą.

„Jeigu po vasaros situacija klube nesikeis, „B tribūna“ visam laikui stabdys šio klubo palaikymą ir planuos įkurti atskirą krepšinio klubą Vilniuje, kuris kiltų nuo žemiausių lygų, bet turėtų tinkamas vertybes ir nedarytų gėdos tikriems „Ryto“ sirgaliams“, – skelbė „Ryto“ gerbėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.