EUROLYGA 2023

E. Ulanovas įsitikinęs: „Žalgiris“ Sankt Peterburge nesijaučia buvęs vertas pergalės Lrytas.lt iš Sankt Peterburgo

Šarūnas Jasikevičius Sankt Peterburgo „Sibur“ arenoje keikėsi, statė prieš save žaidėjus ir aiškino jiems daromas klaidas ir net per prievartą po sėkmingos atakos šypsojosi bei plojo – nepadėjo. Kauno „Žalgiris“ tapo Eurolygos autsaiderės „Zenit“ ekipos įkaitu – pralaimėjo Kaune 70:82 ir ketvirtadienį Rusijoje – 75:76. Ir abukart po pratęsimo.

Edgaras Ulanovas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

specialiai lrytas.lt iš Sankt Peterburgo (Rusija)

2020-03-06 07:31

„Kažko nepadariau, nes pusė komandos taip ir neatėjo į rungtynes. Tai yra Eurolyga: emocinis pakilimas per rungtynes su „Chimki“ ir visiškai nesuprantamas krepšinis, kai tave apstumdo, prieš tave dominuoja Sankt Peterburge“, – pyko Š.Jasikevičius.

Jis nepabijojo ir griežčiau pasakyti: „Sunku matyti tokius veidus, tokią impotenciją. Net nebuvo galimybių užsikabinti.“

Strategas užsivedęs pasakojo, kaip jo komandą „Zenit“ tiesiog apstumdė aikštėje, o jo kariauna tuos apstumdymus toleravo.

„Žinojome, kad jie mėgsta išsistumdyti, gerai fiziškai žaidžia – daugiau kaip pusę rungtynių laiko jie mus stumdė aikštėje ir neleido rengti normalaus puolimo. Buvo daug visko neparuošto. O jau rungtynių pabaigoje viskas yra paprasta – arba į vieną, arba į kitą pusę. Ir vėl ne į mūsų“, – rūbinėje kalbėjo vienas iš „Žalgirio“ lyderių Edgaras Ulanovas.

Jam ketvirtadienio Eurolygos rungtynės buvo vienos tragiškiausių – per 34 minutes jis pelnė vos 4 taškus, pataikęs vieną dvitaškį iš 4 ir abi baudas. Tiesa, krepšininkas atsikovojo net 7 kamuolius.

„Viską lėmė smulkmenos. Gaila, kad nepavyko išsikapstyti iš šios situacijos. Prastai žaisdami galėjome ir laimėti. Anksčiau jausdavome, kai būdavome verti pergalės, šįkart – taip nesijaučiame“, – teigė krepšininkas.

Kauniečiai nutraukė trijų laimėtų mačų seriją, o „Zenit“ – net 6 pralaimėtų akistatų seriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.