EUROLYGA 2023

„Indiana Pacers“ arenoje – į ligoninę išvežtas tragiškai blogai pasijutęs treneris

Iš „Indiana Pacers“ arenos į ligoninę – taip pasibaigė NCAA rungtynės Nebraskos universiteto treneriui Fredui Hoibergui. Antradienį Nebraskos universiteto „Cornhuskers“ ekipa „Bankers Life Fieldhouse“ arenoje, kurioje NBA namų rungtynes žaidžia ir lietuvio Domanto Sabonio atstovaujama „Pacers“, santykius aiškinosi su vietos „Hoosiers“ krepšininkais.

Iš „Indiana Pacers“ arenos į ligoninę – taip pasibaigė NCAA rungtynės Nebraskos universiteto treneriui Fredui Hoibergui.<br> twitter.com nuotr.
Iš „Indiana Pacers“ arenos į ligoninę – taip pasibaigė NCAA rungtynės Nebraskos universiteto treneriui Fredui Hoibergui.<br> twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 9:34 AM, atnaujinta Mar 12, 2020, 9:36 AM

Likus mažiau kaip keturioms minutėms iki mačo pabaigos itin blogai atrodęs ant atsarginių žaidėjų suolo F.Hoibergas pakilo ir patraukė rūbinės link.

Televizijos kameros užfiksavo, kaip strategas vos ne vos laikėsi, sėdėjo, sunkiai gaudė orą, o ketvirtame kėlinyje buvo dažnai panarinęs galvą.

Šalia jo sėdėjęs asistentas pastoviai rankas valėsi dezinfekuojančiu skysčiu, tad daugelis iš aplinkinių galvojo, kad vyras susirgo koronavirusu.

Išėjus dar vykstant rungtynėms į persirengimo kambarį išėjusį trenerį apžiūrėjo medikai, kurie po kelių minučių jį išvežė į ligoninę.

Nebrasko universiteto komandos vedliui medicinos įstaigoje buvo atliktas koronaviruso testas ir jo rezultatas buvo neigiamas – 47-erių specialistui nustatytas gripas.

Po tyrimo F.Hoibergui leista sugrįžti į viešbutį, jam pasiūlyta gydytis namie.

Nebraskos „Cornhuskers“ klubas išvykoje neturėjo jokių šansų prieš „Hoosiers“ 64:89.

Nebraskos universiteto treneris F.Hoibergas jau 15 metų turi problemų su sveikata: 2005 metais jam atlikta širdies operacija, o po dešimtmečio pakeistas širdies aortos vožtuvas.

Trečiadienį NBA paskelbė sustabdanti sezoną dėl pirmojo koronaviruso atvejo lygoje – jis nustatytas „Utah Jazz“ klubo prancūzui Rudy Gobert'ui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.