EUROLYGA 2023

Gėdos jausmo kamuojamas R. Gobert'as atsiprašė: „Teisintis negaliu, buvau neatsargus“ NBA prancūzo nebaus

Rudy Gobert'as tapo pirmuoju NBA krepšininku, kuriam buvo patvirtintas užsikrėtimas COVID-19 virusu. Būtent tokia žinia ketvirtadienio rytą pastūmėjo ir pačią NBA lygą bent mėnesiui sustabdyti pirmenybes.

 Rudy Gobertas atsiprašė dėl savo elgesio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Rudy Gobertas atsiprašė dėl savo elgesio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 11:56 PM, atnaujinta Mar 13, 2020, 9:52 AM

Panašu, kad „Utah Jazz“ aukštaūgis užsikrėtė, kuomet pas jį viešėjo draugai iš Prancūzijos. Mažo to, jis užkrėtė komandos draugą Donovaną Mitchellą, kuriam ketvirtadienį taip pat nustatytas COVID-19 viruras.

Tačiau R.Gobert'as, dar nežinodamas, kad serga, leido sau pokštauti ir vienoje iš spaudos konferencijos metu demonstratyviai lietė visu mikrofonus, taip pašiepdamas NBA žaidėjams atsiųstas rekomendacijas.

„Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė pastarąsias 24 valandas. Sužinojęs savo diagnozę, aš išgyvenau daug emocijų. Daugiausiai tai buvo baimė, nerimas ir gėda.

Pirmas ir pats svarbiausias dalykas yra tai, jog noriu viešai atsiprašyti žmonių, kuriems galėjau pakenkti. Tuo metu aš net neįsivaizdavau, jog esu užkrėstas.

Teisintis negaliu, buvau neatsargus. Tikiuosi, kad mano istorija pasitarnaus, kaip rimtas įspėjimas ir privers visus žiūrėti rimtai. Aš padarysiu viską, ką galiu pasinaudodamas savo patirtimi, kad pamokyčiau kitus ir užkirsčiau kelią viruso plitimui.

Esu puikiai prižiūrimas ir tikrai pilnai pasveiksiu. Dar kartą dėkoju už palaikymą ir raginu visus rūpintis savo saugumu ir sveikta. Su meile“, – rašė R.Gobert'as.

„Yahoo Sports“ pranešė, kad NBA vadovybė nesiruošia bausti prancūzo.

Artimiausiu metu dėl koronaviruso bus atidžiai tikrinami trijų NBA komandų krepšininkai.

Būtent „Oklahoma City Thunder“, „Toronto Raptors“ ir „Boston Celtics“ žaidėjai atsidūrė po padidinamuoju stiklu, mat šios komandos pastaruoju metu žaidė su „Jazz“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.