EUROLYGA 2023

NBA kovos sustabdytos bent mėnesiui, po padidinamuoju stiklu – trys klubai

Pirmieji koronaviruso atvejai NBA privertė lygą griebtis griežtų saugumo priemonių. Planuojama, kad NBA kovos nevyks bent 30 dienų, skelbia NBA apžvalgininkas Bruce’as Arthuras.

NBA kovos nevyks bent mėnesį.<br>AP/Scanpix nuotr.
NBA kovos nevyks bent mėnesį.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 10:20 PM, atnaujinta Mar 12, 2020, 10:24 PM

Anot žurnalisto, būtent tokį laikotarpį NBA vadovybei įvardino patys klubai. Vis tik pabrėžiama, kad tai minimalus laikotarpis, o sezono sustabdymas pagal situaciją gali būti ir pratęstas.

Ketvirtadienio rytą buvo patvirtintas pirmasis NBA lygoje užsikrėtimo atvejis: susirgo „Utah Jazz“ prancūzas Rudy Gobertas. Vėliau buvo pranešta, kad COVID-19 virusas užpuolė ir jo komandos draugą Donovaną Mitchellą.

Taip pat teigiama, kad artimiausiu metu dėl koronaviruso bus atidžiai tikrinami trijų NBA komandų krepšininkai.

Būtent „Oklahoma City Thunder“, „Toronto Raptors“ ir „Boston Celtics“ žaidėjai atsidūrė po padidinamuoju stiklu, mat šios komandos pastaruoju metu žaidė su „Jazz“ klubu.

Be to, JAV savo veiklas dėl koronaviruso stabo ir beisbolo (MLB), ledo ritulio (NHL) bei futbolo (MLS) profesionalios lygos.

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos laiku NBA vadovybė su klubu savininkais dar turėtų rinktis neeiliniam susirinkimui, kuriame bus detaliau sprendžiami ateities klausimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.