EUROLYGA 2023

Su „Žalgiriu“ atsisveikinęs ir į Australiją vykstantis J. Landale'as: „Tikiu, kad po mėnesio sugrįšiu“

Penktadienį posėdžiavusi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdyba priėmė sprendimą laikytis būtiniausių saugumo reikalavimų ir imtis visų atsargumo priemonių siekiant stabdyti COVID-19 viruso plitimą šalyje. Pasaulinė sveikatos organizacija paskelbė pasaulinę naujojo koronaviruso pandemiją.

J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>zalgiris.lt nuotr.
J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>zalgiris.lt nuotr.
J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>zalgiris.lt nuotr.
J.Landale'as išvyksta į Australiją<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 13, 2020, 6:09 PM, atnaujinta Mar 13, 2020, 10:55 PM

LKL valdybos sprendimu, dėl nenugalimų jėgų aplinkybių 2019–2020 m. LKL čempionatas nutraukiamas ir galutinė komandų rikiuotė skelbiama pagal rezultatus po 24-ojo pirmenybių reguliariojo sezono turo.

27-ojo čempionato nugalėtoju buvo paskelbtas Kauno „Žalgiris“, vicečempionu – Vilniaus „Rytas“, trečiosios vietos laimėtoju – Panevėžio „Lietkabelis“.

Po šio sprendimo „Žalgiris“ išplatino pranešimą, jog kauniečių ekipos žaidėjams leidžiama išsivažinėti po namus iki ekipos specialaus kvietimo.

„Ketvirtadienį Eurolygai paskelbus neribotam laikui stabdant savo pirmenybes, o penktadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdybai priėmus sprendimą nutraukti čempionatą, Kauno „Žalgiris“ nutarė leisti komandos žaidėjams ir treneriams neribotam laikui palikti komandą. Šis leidimas galios iki tol, kol paaiškės, kaip ir kada bus atnaujintas 2019–2020 m. Eurolygos čempionatas. Eurolygai pranešus apie tolimesnius sprendimus, apie juos bus informuoti ir „Žalgirio“ žaidėjai ir treneriai, kurie per kelias dienas turės sugrįžti į komandą“, – buvo teigiama pranešime.

Su komanda atsisveikina visi legionieriai. Jautriai su ekipa su viltimi sugrįžti atsisveikino socialiniame tinkle australas 25 metų 211 cm ūgio Jockas Landale'as

„Žmogau... Toks keistas būdas užbaigti sezoną. Myliu tuos vaikinus ir patyriau malonumą su jais kovoti visus metus. Aš vis dar tikiu, kad po mėnesio sugrįšiu, kad galėčiau sužaisti likusią Eurolygos sezono dalį. Bet dabar planuoju sugrįžti namo į Australiją, kad pabūčiau su šeima. Saugokite vienas kitą“, – parašė australas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.