EUROLYGA 2023

Koronavirusu susirgęs NBA žaidėjas D. Mitchellas kreipėsi į sirgalius: pasakė, kaip jaučiasi

Koronavirusu galbūt nuo ekipos draugo Rudy Gobert'o užsikrėtęs „Utah Jazz“ narys Donovanas Mitchellas dar prieš dvi dienas buvo šoko būsenoje – netikėjo savo ausimis, kad jis serga. Tačiau apsiraminęs ir namie sėdintis D.Mitchellas išplatino pranešimą, kuriame dėkojo visiems už palaikymą ir tikino, kad jaučiasi gerai.

„Utah Jazz“ narys Donovanas Mitchellas<br> AP/Scanpix.com nuotr.
„Utah Jazz“ narys Donovanas Mitchellas<br> AP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2020, 10:04 PM, atnaujinta Mar 14, 2020, 10:11 PM

„Sveiki visi, čia Donovanas Mitchellas. Kaip laikotės? Tik norėjau labai padėkoti už jūsų palaikymą, tai man labai daug reiškia. Jaučiuosi gerai, reikalai eina savo eiga.

Laikausi visų rekomendacijų – medicinos ekspertai, pareikalavo, kad izoliuočiausi, todėl esu čia vienas, visą dieną žaidžiu kompiuterinius žaidimus. Nesulaukiu, kada vėl galėsiu grįžti ant parketo ir žaisti prieš geriausius pasaulio sirgalius. Labai to pasiilgstu. Pasimatysime greitai“.

D. Mitchellas yra rezultatyviausias šio sezono „Jazz“ krepšininkas. 23-ejų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai pelno po 24,2 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Ketvirtadienį NBA sustabdė čempionatą, kai tik paaiškėjo, kad „Jazz“ puolėjas Rudy Gobertas susirgo koronavirusu. Atlikus Jutos ekipos tyrimus, paaiškėjo, kad prancūzas greičiausiai užkrėtė ir komandos draugą D.Mitchellą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.