EUROLYGA 2023

Nutraukiama Moterų krepšinio lyga: „Kibirkštis“ – Lietuvos čempionė

Antradienį (kovo 17 d.) posėdžiavusi Lietuvos moterų krepšinio lygos valdyba priėmė sprendimą nutraukti šalies pirmenybes.

 Nutraukiama Moterų krepšinio lyga: „Kibirkštis“ – Lietuvos čempionė.<br>G.Šiupario nuotr.
 Nutraukiama Moterų krepšinio lyga: „Kibirkštis“ – Lietuvos čempionė.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2020, 4:11 PM

Vaizdo konferencijos metu už tokį sprendimą valdybos nariai pasisakė vienbalsiai.

„Situacija Lietuvoje ir visame pasaulyje verčia priimti sprendimus, kurie apsaugotų žmonių sveikatą. Džiaugiuosi, kad klubų atstovai vienbalsiai pritarė tokiam sprendimui. Tai lėmė, jog didžioji dalis klubų negali vykdyti treniruočių proceso ir rizikuoti žaidėjų sveikata.

Pritarta, kad A ir B divizionų čempionatai nutraukiami, o rezultatai turnyro lentelėje fiksuojami tokie, kokie buvo kovo 12 dieną“, – teigė Lietuvos moterų krepšinio lygos direktorius Giedrius Gustas.

Strateginius lygos klausimus ir ginčus nagrinėja lygos valdyba, kurią sudaro: Giedrius Gustas (moterų lygos direktorius), Aistė Babianskaitė (moterų lygos varžybų direktorė), Dainius Virbickas – įgaliotas Vilniaus „Kibirkšties-MRU“ ir Vilniaus „Kibirkšties-VKM“ komandų atstovas (2 balsų teisė), Petras Aleksonis – įgaliotas Kauno „Aistės-LSMU“ komandos atstovas, Mindaugas Stankevičius – įgaliotas Šiaulių KK „Šiauliai“ komandos atstovas, Vilius Sukonas – įgaliotas Klaipėdos „Neptūno“ komandos atstovas, Eglė Jucevičiūtė – įgaliota Moterų lygos B diviziono atstovė.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) informuoja, kad dėl susidariusios situacijos (COVID-19 viruso) ir Vyriausybės nutarimų, nukelia balandžio 3-5 dienomis Raseiniuose, kaimo turizmo sodyboje „Karpynė”, turėjusią vykti ketvirtąją projekto „Talentų karta“ stovyklą. Stovykla nukeliama neribotam laikui. Apie atnaujintą stovyklos datą ir vietą LKF informuos kaip įmanoma anksčiau.

Taip pat neribotam laikui nukeliami kovo 30 ir balandžio 2 dienomis Kaune turėję vykti krepšinio trenerių seminarai bei „NIKE Vikruolių taurės“ finalas, turėjęs vykti balandžio 4 d. Alytuje. Apie atnaujintas šių renginių datas LFK taip pat informuos kaip įmanoma anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.