EUROLYGA 2023

„Rockets“ jau rengiasi sugrįžti į NBA kovas

NBA čempionatas dėl koronaviruso pandemijos yra sustabdytas nuo kovo 12 dienos ir vargu ar bus atnaujintas balandį dėl JAV įsisiautėjusio viruso, kuris jau nunešė 2,5 tūkst. žmonių gyvybių, o juo apsikrėtę yra 147 tūkst. gyventojų. Tačiau „Houston Rockets“ ekipos generalinis vadybininkas Darylas Morey įsitikinęs, kad stipriausia pasaulio krepšinio lyga greitai atsigaus ir pirmenybės nebus ankščiau laiko nutrauktos.

 "Rockets" žvaigždė Jamesas Hardenas<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 "Rockets" žvaigždė Jamesas Hardenas<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Houston Rockets“ ekipos generalinis vadybininkas Darylas Morey<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
„Houston Rockets“ ekipos generalinis vadybininkas Darylas Morey<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 30, 2020, 2:06 PM

„Nežinau kada, tačiau esu įsitikinęs, kad čempionatas bus pratęstas“, – teigė amerikietis. D.Morey netgi atskleidęs vietos žiniasklaidai, kad komanda šiuo metu jau ruošiasi atkrintamosiosms batalijoms su „Denver Nuggets“.

„Jeigu čempionatas bus pratęstas iškart nuo atkrintamųjų, mūsų varžovais bus „Nuggets“, tad ruošiamės žaisti prieš juos. Tačiau nemanau, kad pradėsime iškart nuo atkrintamųjų akistatų.

Jei bus tęsiamos reguliariojo sezono kovos, atkrintamosiose batalijose vis tiek susitiksime su „Nuggets“, todėl tai mums pravers ateityje“, – tikino „Rockets“ vadovas.

Vakarų konferencijoje Hjustonas su 40 pergalių ir 24 pralaimėjimais šiuo metu yra 5-6 vietose su „Oklahoma City Thunder“, o „Nuggets“ su 43 pergalėmis bei 22 pralaimėjimais užima 3 poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.