EUROLYGA 2023

E. Atamanas atskleidė Eurolygos planus: prognozuoja, kada startuos sezono pratęsimas

Stambulo „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas tiki, kad Eurolygos sezonas dar gali būti pratęstas. Apie esamą situaciją treneris prabilo portalui „A Spor“. Anot turko, sustabdytas sezonas galėtų prasitęsti liepos mėnesį.

 Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2020, 11:08 AM

„Manau, kad Eurolygos vadovai lauks iki gegužės pabaigos. Yra minčių turnyrą pratęsti liepos ar rugpjūčio mėnesį. Turnyre dalyvauja ekipos iš 10-ies skirtingų valstybių, tad kiekviena šalis turi savitus įstatymus, valdžios sprendimus.

Nemanau, kad valstybių sienos greitai atsidarys, todėl artimiausiu metu atkrintamųjų tikėtis nėra verta. Vis dėlto turnyrą galima pratęsti liepos mėnesį, vienoje iš valstybių, kurioje nėra didelio infekuotų žmonių skaičiaus. Tokiose valstybėse kaip Graikija, Kroatija, Čekija, Slovakija ar Serbija tie skaičiai nėra dideli, tikėtina, kad iki vasaros jie dar labiau sumažės“, – kalbėjo Eurolygos lyderių treneris.

Lrytas.lt primena, kad Eurolyga svarsto scenarijų, pagal kurį visos komandos sužaistų likusius mačus viename mieste, gyvendamos viename viešbutyje.

„Žmonėms atsibodo žiūrėti filmus, tad sportas čia vaidina labai svarbų vaidmenį“, – tikina E.Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.