EUROLYGA 2023

A. Karnišovas ieško „Bulls“ ekipai vadybininko ir sieks sugrąžinti į Čikagą NBA čempiono titulą

Į „Chicago Bulls“ vadovo postą pirmadienį įžengęs Artūras Karnišovas jau pasiraitojęs rankoves imasi pirmųjų darbų – lietuvis ieškos Čikagos komandai generalinio vadybininko. Kaip praneša ESPN,“Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidentas A.Karnišovas darbo pokalbiams kviečiasi tris kandidatus, kuriems klubai leido pradėti derybas dėl generalinio vadybininko kėdės: Marcą Eversley, Marką Hughesą ir Mattą Lloydą.

Artūras Karnišovas tapo „Bulls“ ekipos vadovu<br> SI/Scanpix.com nuotr.
Artūras Karnišovas tapo „Bulls“ ekipos vadovu<br> SI/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2020, 8:13 PM, atnaujinta Apr 14, 2020, 8:20 PM

M.Eversley nuo 2016 metų eina žaidėjų personalo viceprezidento pareigas „Philadelphia 76ers“ klube, M.Hughesas 2017 m. tapo „Los Angeles Clippers“ generalinio direktoriaus asistentu, o M.Lloydas tokias pat pareigas užima „Orlando Magic“ komandoje.

Generalinio vadybininko pareigos „Bulls“ klube atsilaisvino po to, kai buvo pranešta apie Garo Formano atleidimą. Jis Čikagos ekipoje dirbo 22 metus.

Galvodamas apie savo ateitis viziją A.Karnišovas ją išdėstė laiške, teigdamas, kad jis sieks NBA čempiono laurus sugrąžinti į Čikagą

„Vaidmuo, kuris man skirtas „Bulls“ klube, yra puikiausia profesinė galimybė, aukščiausias mano svajonių taškas.

Jaučiu didžiulę privilegiją gaudamas tokį vaidmenį kuriant šios legendinės komandos ateitį. Žinau apie iššūkius, su kuriais susidursiu, tačiau jaučiuosi pasiruošęs.

Būkime atviri – mūsų pagrindinis tikslas yra sugrąžinti čempionų titulą į Čikagą. Šio tikslo kasdien siekia visos NBA komandos.

Bet viso pabaigoje čempionių titulą laimi tik viena komanda ir į tai lemia daugybė skirtingų faktorių“, – tikino dabar jau vienas garsiausių vadybos lietuvių NBA.

Teigiama, kad A.Karnišovas Čikagos ekipoje darbą pasiūlys ir „Denver Nuggets“ klube dirbusiam kitam lietuviui Martynui Pociui.

48-erių A.Karnišovas jau pasirinko vieną iš savo komandos narių: jo asistentu tapo „New Orleans Pelicans“ ekipoje dirbęs J.J.Polkas.

Pastarasis krepšinio specialistas nuo 2012-ųjų iki šių dienų „Pelicans“ ekipoje ėjo administracijos direktoriaus pareigas.

A.Karnišovas Denveryje dirbo nuo 2013 metų, tapęs generalinio direktoriaus asistentu. Prieš tai jis darbavosi „Houston Rockets“ klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.