EUROLYGA 2023

Permės klubas nenusivylė darbščiu lietuviu: K. Maksvyčio sutartis pratęsta

Kazys Maksvytis ir kitą sezoną treniruos Permės „Parma“. Rusijos krepšinio klubas pasinaudojo sutartyje numatyta galimybe pratęsti ją kitam sezonui.

Kazys Maksvytis lieka Permėje.<br>„Parma“ nuotr.
Kazys Maksvytis lieka Permėje.<br>„Parma“ nuotr.
Adas Juškevičius derasi dėl naujos sutarties.<br>„Parma“ nuotr.
Adas Juškevičius derasi dėl naujos sutarties.<br>„Parma“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-04-14 13:08, atnaujinta 2020-04-14 13:13

Klubas apie tai viešai dar neskelbia, bet „Parma“ generalinis direktorius Aleksandras Bašminovas patvirtino iz.ru, kad 42-ejų lietuvis lieka.

„Mes pasinaudojome sutartyje esančia galimybe ir ją pratęsėme. Treneris lieka komandoje kitam sezonui“, – teigė A.Bašminovas.

K.Maksvyčio treniruojama komanda Jungtinėje lygoje kovojo dėl vietos atkrintamosiose varžybose ir čempionato sustabdymo metu buvo aštunta.

„Kazys atliko gerą darbą ir nusipelnė likti komandoje, – iz.ru sakė trenerio agentas Andrejus Širokovas. – Jo sutartyje buvo punktas, kad jis liks jei išves komandą į atkrintamąsias varžybas. Deja, dėl koronaviruso pandemijos mes jau nesužinosime, kaip būtų pasibaigęs reguliarusis čempionatas.

Bet vienas dalykus aiškus – komanda tobulėjo ir tvirtai ėjo tikslo link. Tikuosi, kad kitą sezoną klubas toliau vystysis ir dalyvaus Europos turnyre ir pakovos dėl vietos „Top-4“ Jungtinėje lygoje.“

Iz.ru teigimu, dėl darbo Rusijoje K.Maksvytis atsisakė pasiūlymo treniruoti Lietuvos rinktinę ir per trumpą laiką įrodė, kad yra vienas talentingiausių Europos trenerių.

Pernai birželį lietuvis pasirašė sutartį pagal formulę 1+1. Teigiama, kad K.Maksvyčio atėjimui „Parma“ pusantro karto padidino biudžetą.

„Parma“ vadovas pareiškė, kad bandys komandoje išlaikyti Adą Juškevičių, Maksimą Grigorjevą, Artiomą Zabeliną ir Mareką Mejerį, kurių sutartys baigėsi po šio sezono.

Permėje į rungtynes rinkosi vidutiniškai po 5233 žiūrovus – daugiausiai Jungtinėje lygoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.