EUROLYGA 2023

„Bulls“ atleistas S. Pippenas įgėlė klubui: „Tai – geras sprendimas, aš noriu asocijuotis su pergalėmis“

Buvusi NBA žvaigždė Scottie Pippenas šiais metais neteko pareigų „Chicago Bulls“ klube. Tačiau šešis kartus lygos čempionu tapęs amerikietis „Thuzio Live and Unfiltered“ tinklalaidėje pareiškė, kad klubo vadovų sprendimas jo nenuliūdino: „Tai – geras sprendimas, nes aš noriu asocijuotis su pergalėmis“.

 Twitter nuotr.
 Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2020, 11:47 AM

Anot 54-erių S.Pippeno, klubo vadovai ir jis negalėjo susitarti dėl savo užduočių klube, tad prieš 2019-2020 m. sezoną nusprendė nutraukti bendradarbiavimą.

Buvęs krepšininkas užėmė specialiojo patarėjo pareigas.

Lrytas.lt primena, kad šią savaitę „Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidentu tapo lietuvis Artūras Karnišovas. 48-erių lietuvis iškart ėmėsi darbo ir atleido generalinį vadybininką Garą Formaną, kuris klube dirbo 22-ejus metus.

„Man tai – svajonė, esu pasiruošęs iššūkiams, kurie manęs laukia. Užaugau stebėdamas „Bulls“ rungtynes. Mane – vaiką iš Lietuvos – „Bulls“ supažindino su amerikietišku krepšiniu, su NBA. Visada žavėjausi šia komanda, tad man didžiulė privilegija būti jos dalimi. Ačiū už tai, kad turiu galimybę reprezentuoti šią komandą“, – emocingai kalbėjo lietuvis.

A.Karnišovas Nuo 2013 m. dirbo „Denver Nuggets“ klube, kuriame taip pat sėkmingai kopė karjeros laiptais. Prieš šį sezoną jis buvo paaukštintas į generalinio vadybininko pareigas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.