EUROLYGA 2023

Iš Slovėnijos talento – šilti žodžiai Denverį palikusiam A. Karnišovui: „Man jo trūks“

Artūras Karnišovas paliko „Denver Nuggets“ klubą ir oficialiai perėmė „Chicago Bulls“ komandos vadovavimą. Denverio komandai priklausantis slovėnas Vlatko Čančaras šiltai atsiliepė apie 48-erių lietuvį ir linkėjo jam geriausios kloties.

Artūras Karnišovas sulaukė pagyrų iš Slovėnijos talento.<br>SI/Scanpix.com nuotr.
Artūras Karnišovas sulaukė pagyrų iš Slovėnijos talento.<br>SI/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2020, 7:12 PM

„Noriu jam padėkoti, buvo tarsi mokytojas man nuo tada, kai tapau „Nuggets“ komandos dalimi. Jis buvo vienas geriausių, jei ne pats geriausias europietis, kuri nepravėrė NBA durų.

Europoje jis buvo žvaigždė ir žaidė stipriausiose komandose. Todėl žinant kiek jis per savo karjerą pasiekė, tai man A.Karnišovo dėmesys buvo dar svarbesnis“, – kalbėjo 23-ejų krepšininkas.

V.Čančaras į Denverį atvyko 2017 metais, kuomet jį „Nuggets“ pašaukė 49-uoju šaukimu. Tiesa, pastaruoju metu slovėnas daugiau laiko praleisdavo NBA G lygoje.

„Artūras yra nuostabus vyrukas. Jis man padėjo jaustis tarsi šeimos nariu klube. Nuo pat atvykimo pradžios duodavo patarimų ir daug su manimi bendraudavo. Jei būdavo sunku, tai rasdavo būdų, kaip įkvėpti. Man jo trūks, bet esu laimingas dėl jo, linkiu geriausios kloties“, – pasakojo V.Čančaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.