EUROLYGA 2023

Kilnus „Žalgirio“ sirgalių gestas: raginta pasilikti nupirktus bilietus

Nors aistros krepšinio arenose nevyksta jau daugiau nei mėnesį, Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai pradeda judėjimą palaikyti komandą už aikštelės ribų. Kauno „Žalgiriui“ paskelbus, kad pradedami grąžinti pinigai už įsigytus bilietus į Eurolygos rungtynes, Klubo nariai vienija visus sirgalius judėjimui – „Negrąžinu bilieto, kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis“.

 Sirgaliai stengiasi padėti Kauno komandai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Sirgaliai stengiasi padėti Kauno komandai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2020, 3:44 PM

„Suprantame sudėtingą „Žalgirio“ situaciją. Klubas didžiąją dalį pajamų surenka iš ištikimų sirgalių, kurie perka bilietus. Šioje situacijoje ne tik kad nevyksta rungtynės ir visiškai nėra aišku, kada jos vėl vyks pilnoje arenoje, bet ir klubas yra pasiryžęs grąžinti pinigus už jau nusipirktus bilietus. O, kaip visi sekame spaudoje, žaidėjams atlyginimus reikės mokėti bet kuriuo atveju.

Norime sutelkti visus „Žalgirį“ mylinčius sirgalius, kurie padėti mūsų mylimai komandai ir paliktų pinigus už bilietus komandai, jei tik tą leidžia jų finansinės galimybės. Taip bent kažkiek prisidėsime, kad mūsų komanda išgyventų ne tik iki šio sezono pabaigos, bet ir pradžiugintų mus geromis emocijomis ir kitą sezoną“, – sakė vienas akcijos iniciatorių ir vienas pirmųjų Garbės Klubo narių Darius Kalinauskas.

Žalgirio“ Garbės Klubo narių akcija startavo netrukus po to, kai Kauno „Žalgiris“ pranešė, kad tikimybė, jog šio sezono Eurolygos namų rungtynės vyktų pilnoje arenoje – ypatingai maža, todėl buvo pradėtas bilietų gražinimas už likusias trejas Eurolygos rungtynes, į kurias bilietai jau buvo išparduoti.

Dar vis yra tikimybė, kad Eurolygos sezonas būtų užbaigtas ir Kaune. Jei visgi taip neįvyktų arba būtų žaidžiama be žiūrovų, atsivertų galimybė abonementų savininkams prašyti kompensacijos už neįvykusias rungtynes. Ir tuo atveju „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai yra pasiruošę toliau skatinti „Žalgirio“ sirgalius vienytis bendram tikslui – kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis ir suteiktų laimės per nepamirštamas emocijas.

Prisidėti prie iniciatyvos galima ne tik nesikreipiant dėl bilietų grąžinimo, bet ir solidarizuojantis bei dalinantis Klubo judėjimo žinute ar Facebook rėmelį užsidedant ant savo profilio nuotraukos.

O norintiems prie „Žalgirio“ finansinio palaikymo prisidėti dar daugiau – „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai siūlo prisijungti į jų narių gretas.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, būsimos pergalės. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų“, – rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.