EUROLYGA 2023

Eurolyga įvardijo dieną, kuri taps lemtinga sezonui, tačiau S. Rodriguezas jau laidoja turnyrą

Eurolygos vadovybei vis dar bandant išgelbėti sezoną dėl prasidėjusios koronaviruso pandemijos, Milano „Olimpia“ klubo lyderis ispanas Sergio Rodriguezas pesimistiškai įvertino ekipų galimybes ir vėl susirinkti turnyro kovoms – jis tikina, kad tai beveik neįmanoma ir Eurolyga tiesiog apgaudinėja save.

 Sergio Rodriguezas<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Sergio Rodriguezas<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Sergio Rodriguezas<br>Twitter nuotr.
 Sergio Rodriguezas<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 24, 2020, 9:12 AM

„Nemanau, kad Eurolyga atsinaujins šią vasarą, – ispanų spaudai tikino S.Rodriguezas. – Nėra jokių prošvaisčių ir sąlygų, kad tai įvyktų: visos valstybės dėl COVID-19 užsidarė savyje, kelių valstybių klubai apskritai yra už Europos ribų, beveik visi amerikiečiai legionieriai seniai išvažiavę namo ir būdami JAV stebi situaciją.

Ten sunki situacija, jokio susisiekimo. Sunku patikėti, kad viskas greitai pasikeis, viskas sugrįš iki vasaros į savo vėžes. Reikia labai tuo tikėti, tačiau realybė yra kur kas tamsesnė“.

Pirmąjį sezoną Milane praleidęs 33-ejų S.Rodriguezas per 25 minutes vidutiniškai rinko po 13 taškų, 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir 2,3 atkovoto kamuolio.

„Olimpia“, kuriam atstovauja lietuvis Artūras Gudaitis iki Eurolygos sezono sustabdymo per 28 turus pasiekė 12 pergalių ir buvo įsitaisęs 12-oje vietoje.

Per ketvirtadienį Eurolygos vadovybė surengė vaizdo susirinkimą, kuriame klubų atstovai įvardino gegužės 24-osios datą: tai diena, kai Eurolyga turės galutinai apsispręsti – atnaujinti sezoną ar atšaukti, pranešė eurohoop.net

Jei rasti kelių sezono užbaigimui nepavyks, bus padėtas taškas ir pradėta rengtis naujm sezonui. Vis dėlto, jei padėtis stabilizuotusi Europoje, Eurolyga turi tokį veiskmų planą: komandų karantinas, jei jo prireiktų, būtų taikomas gegužės 29 – birželio 11 dienomis, nuo birželio 12 d. iki liepos 2 d. vyktų treniruočių stovykla, nuo liepos 4 iki 17 d. būtų sužaisti Europos taurės mačai, o nuo liepos 4 iki 26 d. – Eurolygos rungtynės.

Anksčiau buvo minima, kad Eurolyga svarsto surengti greitą finalo aštuoneto turnyrą, kurį rengti realiai pretenduotų Lietuva – Vilniaus „Siemens“ ir Kauno „Žalgirio“ arenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.