EUROLYGA 2023

NBA gali iškeisti į kalėjimą – Naujokų biržai paraišką pateikęs krepšininkas kaltinamas žmogžudyste

Tulano universiteto komandos žaidėjas 22-ejų Teshaunas Hightoweras vietoj svajonių apie NBA dabar galvos, kaip už savo poelgį nepatekti ilgam už grotų. Prieš savaitę paraišką dalyvauti NBA Naujokų biržoje paraišką pateikęs T. Hightoweras kaltinamas sunkiu nusikaltimu – žmogžudyste.

Teshaunas Hightoweras vietoj svajonių apie NBA dabar galvos, kaip už savo poelgį nepatekti ilgam už grotų<br> twitter.com
Teshaunas Hightoweras vietoj svajonių apie NBA dabar galvos, kaip už savo poelgį nepatekti ilgam už grotų<br> twitter.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2020, 10:53 AM

„CSB sports“ pranešė, kad T.Hightoweras atsidūrė tarp šešių įtariamųjų, kurie kaltinami balandžio 8-ąją nužudę 24-erių Devante'ą Anthony. Jis taip pat kaltinamas žmogaus sumušimu ir nelegaliu ginklo laikymu.

Skelbiama, jog šeštadienį suimti penki iš šešių įtariamųjų, tarp jų T.Hightoweras su broliu.

Pasirodžius pranešimams apie krepšininko suėmimą, gynėjas jau sekmadienį buvo pašalintas iš Tulano universiteto komandos.

„Sužinojus apie suėmimą ir kaltinimus, krepšininkas buvo tuoj pat išbrauktas iš sporto programos“, – pranešė Tulano universitetas.

Tragedija įvyko gyvenamąjame vakariniu laiku Stockbridgo mieste, Džordžijos valstijoje. Po šūvių D.Anthony dar buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau ten mirė neatgavęs sąmonės.

Be krepšininko siumti buvo jo brolis Jeffrey Hightoweris, Kelvonie'as Burney, Tyreekas Farmeris, broliai Tobiasas ir Antonie Greshamai.

Savo karjerą įtariamas žaidėjas pradėjo Džordžijos vasltijos Collinso mokykloje.

22-ejų T.Hightoweras praėjusį sezoną buvo rezultatyviausias Tulano universiteto krepšininkas, vidutiniškai pelnęs po 15,9 taško ir atkovojęs po 4,6 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.