EUROLYGA 2023

Sraigtasparnių kompanija kratosi atsakomybės dėl K. Bryanto žūties: tai buvo Dievo siųstas ženklas

Drama dėl legendinio „Los Angeles Lakers“ krepšininko Kobe Bryanto žūties aplinkybių tęsiasi toliau. Sraigtasparnio kompanija, kurios paslaugomis naudojosi K.Bryantas, pareiškė, kad žaidėjo mirtis yra „Dievo ženklas“ ir jis yra pats dėl jos kaltas.

 Sraigtasparnio kompanija kratosi atsakomybės dėl K. Bryanto žūties: tai buvo Dievo siųstas ženklas.<br> Twitter nuotr.
 Sraigtasparnio kompanija kratosi atsakomybės dėl K. Bryanto žūties: tai buvo Dievo siųstas ženklas.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 2:14 PM, atnaujinta May 13, 2020, 2:18 PM

K.Bryanto žmona Vanessa kreipėsi į teismą, argumentuodama, kad bendrovės „Island Express Helicopters“ pilotas nesilaikė visų saugumo priemonių, todėl dėl jo kaltės žuvo jos vyras ir dukra.

Tačiau sraigtasparnių bendrovė teisme teigė, kad K.Bryantas žinojo sudėtingas oro sąlygas ir galimas skrydžio aplinkybes, tad katastrofa yra ir jo paties atsakomybė.

Įmonei pritarė ir sraigtasparnį pilotavusio Aro George‘o Zobayano brolis. Jo teigimu, krepšininkas žinojo visas rizikas, tačiau vis tiek ragino skristi.

„Island Express Helicopters“ pridėjo, kad nelaimė buvo ženklas, kurį siuntė Dievas.

Sausio pabaigoje įvykusioje sraigtasparnio katastrofoje kartu su tėvu 41-rių Kobe žuvo 13-metė jo dukra Gianna, taip pat laikyta labai perspektyvia krepšininke. 

Balandžio viduryje WNBA įsteigė naują apdovanojimą, kuris bus pavadintas žuvusios K. Bryanto dukros Giannos vardu – jis bus skiriamas žmogui, labiausiai prisidedančiam prie moterų krepšinio augimo ir jo populiarinimo.

Praėjusią savaitę paskelbta, kad sraigtasparnio katastrofoje su dukra žuvęs K.Bryantas po daugiau kaip trijų mėnesių sugebėjo pasveikinti žmoną Vanessą. Tai buvo ir šokas, ir ženklas. 38-erių moteris savo gimtadienio išvakarėse rado Kobe jai rašytą laišką, ant kurio buvo parašyta „Viso gyvenimo meilei“.

Vanessa išlaukė iki savo gimimo dienos neatplėšusi to voko, o per gimtadienį per socialinius tinklus pasidalijo laiško turiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.