EUROLYGA 2023

Ispanijos krepšininkai nenori tęsti čempionato: aršiausiai priešinasi „Barcelona“ ir „Baskonia“

Ispanijos žaidėjų asociacija anonimiškai per savaitę apklausė krepšininkus, kurie išreiškė nuomonę dėl sezono pratęsimo. Asociacija klausė, ar žaidėjai norėtų tęsti Ispanijos pirmenybes ar būtų už tai, kad jos neatsinaujuntų.

Brandonas Daviesas yra vienas rezultatyviausių „Barcelona“ krepšininkų<br>Twitter nuotr.
Brandonas Daviesas yra vienas rezultatyviausių „Barcelona“ krepšininkų<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2020, 9:05 AM

Apklausus 157 žaidėjus iš 12 komandų, 107 iš jų teigė, kad tęsti sezono nenori. Labiausiai prieš sezono pratęsimą pasisakė Eurolygos klubų krepšininkai.

Madrido „Real“ ekipoje sulaukta 14 neigiamų ir tik 2 teigiami atsakymai, o „Barselona“ ir Vitorijos „Baskonia“ klubuose neigiamai pasisakė visi žaidėjai – 16 krepšininkų.

Daugiausiai teigiamų atsakymų sulaukta Andoros „MoraBanc“ klube: "už" pasisakė 11 žaidėjų iš 13, o Saragosos „Casademont“ ekipoje visi 10 narių nori tęsti turnyrą. Tuo tarpu Burgoso „San Pablo“ klube visi 10 respondentų pasisakė, kad žaisti nebenori.

Jeigu ACB sezonas būtų pratęstas, tuomet 12 komandų dalyvautų finaliniame turnyre vienoje arenoje. Iš pradžių būtų sudarytos dvi grupės po šešias ekipas, o po grupės kovų vyktų pusfinaliai ir finalas.

Gegužės 31-oji numatyta kaip paskutinė diena galutiniam verdiktui dėl čempionato: arba jis bus pratęstas, arba nutrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.