EUROLYGA 2023

„Partizan“ trenerį A. Trinchieri kankina abejonės: „Gal geriau ruoštis kitam sezonui“

Belgrado „Partizan“ krepšinio komandos treneris Andrea Trinchieri grįžo į Serbiją, tačiau abejoja, ar verta skubėti atgal į aikštes baigti koronaviruso pandemijos nutraukto sezono. Jo treniruojama ekipa šį sezoną rungtyniauja Europos taurės ir Adrijos lygos (ABA) varžybose.

Andrea Trinchieri nelabai nori tęsti sezono.<br>M.Kulbio nuotr.
Andrea Trinchieri nelabai nori tęsti sezono.<br>M.Kulbio nuotr.
Belgrado „Partizan“ ekipa šį sezoną rungtyniauja Europos taurės ir Adrijos lygos (ABA) varžybose.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Belgrado „Partizan“ ekipa šį sezoną rungtyniauja Europos taurės ir Adrijos lygos (ABA) varžybose.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2020, 10:47 AM

„Europos taurė, Eurolyga, ABA – visos yra tarptautinės varžybos. O situacija yra skirtinga kiekvienoje šalyje. Viskas bus labai sudėtinga“, – teigė 51 metų italas.

Prieš sustabdant kovas „Partizan“ pateko į Europos taurės atkrintamąsias varžybas, o ABA pirmavo su 17 pergalių ir 4 pralaimėjimais.

„Mes dirbame ir ruošiamės laukdami, kol kas nors pasakys, kaip, ką, kodėl ir kur, – sakė D.Trinchieri komentuodamas likusį netikrumą dėl 2019–2020 m. sezono pabaigos. – JAV padėtis išlieka labai sunki. Visi uždaryti. Žaidėjai treniruojasi tik namuose.“

Tikimasi, kad Eurolyga priims sprendimą dėl likusių 2019-2020 m. sezono rungtynių iki gegužės 25 d.

A.Trinchieri“ kantriai laukia pokyčių, bet siūlo sutelkti dėmesį į 2020–2021 m. sezoną.

„Man įdomu tik tada, kai galime atnaujinti varžybas atitinkamai paruošę komandą. Todėl gal geriau jau ruoštis kitam sezonui“, – „Partizan TV“ teigė italas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.