EUROLYGA 2023

Krepšininkų žinutė Eurolygai: sezono pratęsti nenori

Eurolygos vadovybė pirmadienį ketina priimti galutinį sprendimą dėl sezono nutraukimo arba pratęsimo, o balsavimo metu likimą spręs A lygos licencijų turinčių klubų vadovai. Tačiau prieš tai buvo išklausyta ir žaidėjų nuomonė.

 Žaidėjau tęsti Eurolygos sezono nenori.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Žaidėjau tęsti Eurolygos sezono nenori.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2020, 8:37 AM

SDNA žurnalistas George'as Zakkas skelbia, kad pastarieji pasisakė prieš turnyro atnaujinimą.

Pranešama, kad krepšininkai baiminasi dėl tikimybės užsikrėsti COVID-19 virusu, be to, nenori rizikuoti ir dėl padidėjusios traumų tikimybės. Žaidėjams atstovavo klubų kapitonai, tad Kauno „Žalgirio“ išsakė Paulius Jankūnas.

Jei sezonas būtų pratęstas klubai per keturias dienas turėtų atvykti į vieną Europos valstybę, kurioje būtų pratęstas sezonas. Skelbiama, kad Eurolyga svarsto keturių šalių variantus: Graikijos (Atėnai), Serbijos (Belgradas), Lietuvos (Kaunas ir Vilnius) ir Vokietijos (Kelnas).

Karantinas, jei jo prireiktų, būtų taikomas gegužės 29 – birželio 11 dienomis, nuo birželio 12 d. iki liepos 2 d. vyktų treniruočių stovykla, o nuo liepos 4 iki 26 d. būtų sužaistos Eurolygos rungtynės. Eurolyga tikisi užbaigti reguliarųjį sezoną, iki kurio pabaigos dar likusios šešerios rungtynės. Vėliau būtų žaidžiamas finalo aštuonetas.

Tikėtina, kad Eurolygos vadovai paruoš ir kitą variantą – nubraukti likusias reguliaraus sezono rungtynes, o sezoną užbaigti finalo aštuoneto ar atkrintamųjų formatu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.