EUROLYGA 2023

Vilniaus „Ryto“ krepšinio šeimą papildė V. Valuntonis ir R. Subotkevičius

Prie Viliaus „Ryto“ klubo jaunimo sistemos prisijungė dar du perspektyvūs žaidėjai – Vilius Valuntonis ir Robertas Subotkevičius. Jaunuoliai ateinantį sezoną gins Vilniaus „Perlo“ komandos garbę.

Daugiau nuotraukų (1)

ryytasvilnius.lt

May 26, 2020, 2:21 PM, atnaujinta May 26, 2020, 2:24 PM

202 cm 85 kg svorio 18-metis V.Valuntonis praėjusiame sezone buvo įtrauktas į Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ sudėtį, jis varžėsi Moksleivių krepšinio lygoje.

„Ne vienus metus stebėjome Vilių, kuris turėdamas savo ūgį gali žaisti pirmoje ir antroje pozicijose. Būtų smagu, kad ateityje jis taptų lietuviškuoju Luka Dončičiumi“, – sakė Vilniaus „Perlo“ treneris Edvinas Justa.

202 cm 90 kg svorio R.Subotkevičius yra Vilniaus krepšinio mokyklos auklėtinis, kuris praėjusį sezoną atstovavo vienai iš Regionų krepšinio lygos lyderių – Kauno „Atleto-LSU“ ekipai.

21-erių žaidėjas RKL buvo vienas savo komandos vedlių ir vidutiniškai rinko po 13,1 taško, 5,2 atkovoto kamuolio bei 15,5 naudingumo balo.

„Robertas yra kiek vėliau pradėjęs atsiskleisti krepšininkas, kuris savo karjeros žingsnius pradėjo Vilniaus krepšinio mokykloje. Jis taip pat drąsiai gali rungtyniauti keliose pozicijose, o praėjusį sezoną žaidė laiminčioje RKL komandoje ir joje turėjo svarbų vaidmenį“, – sakė Edvinas Justa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.