EUROLYGA 2023

NBA sezono datos nustebino krepšininkus: gali kilti diskusijos

Ketvirtadienį pritarus NBA sezono atnaujinimo datoms, krepšininkai sunerimo dėl vieno dalyko. NBA žaidėjų asociacija (NBPA) ketina pritarti 2019-2020 metų sezono pabaigos planui, tačiau diskusija kyla dėl kito pradžios.

 NBA žaidėjai stebisi dėl mažo tarpo tarp sezonų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 NBA žaidėjai stebisi dėl mažo tarpo tarp sezonų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-05 09:34

ESPN teigimu, NBA žaidėjai ir NBPA vykdančioji direktorė Michele Roberts nustebo, kad vieno sezono pabaiga numatyta spalio 12 dieną, o į kito treniruočių stovyklą planuojama rinktis jau lapkričio 10-ąją. Tarpas yra mažesnis nei viens mėnesis.

„Kai pamačiau, buvo nustebusi“, – teigė M.Roberts.

NBA norėtų 2020-2021 metų sezoną pradėti gruodžio 1-ąją, o tai vėliau galėtų padėti išvengti dubliavimosi su NFL lygos startu ir Tokijo olimpinėmis žaidynėmis 2021 metų vasarą.

Primename, kad ketvirtadienį buvo pranešta, kad sezonas atsinaujins liepos 31-ąją ir tęsis spalio 12-osios, jei finalo serijoje prireiks 7 mačų.

Koronavirusu pažymėtose pirmenybėse pabaigą žais 22 komandos. Sezonas bus pratęstas Orlande, „Disney“ parke, kur susirinks per šešias pergales nuo atkrintamųjų barjero esančios komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.