EUROLYGA 2023

Oficialu: „Panathinaikos“ įteikė Eurolygai pasitraukimo raštą

Permainas išgyvenanti Atėnų „Panathinaikos“ komanda ir toliau drebina krepšinio pasaulį savo naujienomis.

Atėnų klubas ketina trauktis iš Eurolygos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Atėnų klubas ketina trauktis iš Eurolygos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2020, 6:28 PM, atnaujinta Jun 12, 2020, 3:07 PM

Klubas išplatino pranešimą, kad Eurolygai oficialiai išsiuntė pranešimą, kuriame teigia, jog ketina atsisakyti savo turimos A licenciją ir akcijų.

Kiek anskčiau, antradienį, klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos atskleidė, kad parduoda savo valdomą „Panathinaikos“. Pirkėjui norint įsigyti graikų klubą teks pakloti 25 milijonus eurų, nors pats D.Giannakopoulos komandą įvertino bent 100 milijonų eurų. Taip pat jis pranešė, kad traukiasi iš savo pareigų „Panathinaikos“ valdyme ir jį perims Manos Papadopoulos ir Takis Triantopoulos.

D.Giannakopoulos pastaraisiais metais aršiai kritikavo Eurolygos vadovybę, o lyga ne kartą jam buvo išrašiusi tūkstantines baudas ar netgi draudė lankytis rungtynėse. Graikas nepraleido progos vėl įgelti Eurolygai.

„Norėčiau, kad Atėnų klubas žaistų FIBA Čempionų lygoje. Eurolygoje niekas nežino kaip ir iš kur ateina pajamos, o pats turnyras pasiekė dugną. Už tai yra atsakingas Jordi Bertomeu“, – kalbėjo D.Giannakopoulos. Jis taip pat pabrėžė, kad Eurolyga pagaliau gavo konkurentą, kuris galiausiai pribaigs juos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.