EUROLYGA 2023

Konkurencija „Rytui“: Prienai pateikė siūlymą jaunajam A. Antetokounmpo

Jaunojo Alexo Antetoukounmpo parašo siekia ne vienas Lietuvos klubas. Ketvirtadienį Vilniaus „Ryto“ komandos direktorius Rolandas Jarutis atskleidė, kad pasiūlė sutartį talentingam graikui. Tačiau juo domisi ne tik „Rytas“, bet ir Prienų komanda.

 Konkurencija „Rytui“: Prienai pateikė siūlymą jaunajam A. Antetokounmpo (dešinėje).<br> AP/Scanpix nuotr.
 Konkurencija „Rytui“: Prienai pateikė siūlymą jaunajam A. Antetokounmpo (dešinėje).<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2020, 12:00 PM, atnaujinta Jun 12, 2020, 3:18 PM

Apie tai pranešė Prienų ekipos komunikacijos atstovas Erikas Kirvelaitis.

„Mes taip pat pateikėme jam pasiūlymą, tačiau mes dirbame tyliai ir kalbame apie dalykus, kuriuos padarome“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė E.Kirvelaitis.

Tai būtų ne pirmas skambus Prienų klubo pirkinys. Lrytas.lt primena, kad nedidelio miestelio klubas prieš keletą metų sugebėjo prisivilioti skandalinguosius brolius Ballus.

18-metis A.Antetoukounmpo šiuo metu žaidžia vienoje iš Viskonsino valstijų vidurinių mokyklų, kur vidutiniškai pelno 20 taškų ir atkovoja 7,3 kamuolio per rungtynes.

Tiesa, A.Antetokounmpo taip pat domisi ir keli Ispanijos klubai. Ekspertų vertinimu, pastarieji turi daugiau šansų prisivilioti talentingąjį graiką į savo gretas.

2021 metais jaunasis krepšininkas jau galės dalyvauti NBA naujokų biržoje ir sieks tapti ketvirtuoju broliu Antetekounmpo NBA lygoje.

Pats Giannis jauniausiojo savo brolio perspektyvas vertina ypač palankiai.

„Aš tikrai manau, kad Alexas gali būti geresnis už mane. Jis yra visą laiką motyvuotas, jis to nori. Tai padaro jį tikrai ypatingu“, – prieš metus JAV žiniasklaidai yra sakęs naudingiausias NBA krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.