EUROLYGA 2023

D. Diamantidis išpliurpė buvusių komandos draugų nuodėmes: Š. Jasikevičius – didžiausias mėgėjas išgerti Išskyrė ir A. Macijauską

Legendinis Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkas Dimitris Diamantidis prisiminė savo karjeros metus Graikijoje, kurioje sutiko ne vieną Lietuvos krepšininką.

 D. Diamantidis išpliurpė buvusių komandos draugų nuodėmes: Š. Jasikevičius – didžiausias mėgėjas išgerti.<br> AP/Scanpix nuotr.
 D. Diamantidis išpliurpė buvusių komandos draugų nuodėmes: Š. Jasikevičius – didžiausias mėgėjas išgerti.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-21 16:24, atnaujinta 2020-06-21 16:26

Portalui „Betagrades“ karjerą 2016 m. baigęs žaidėjas atskleidė, kad vienas nemėgstamiausių jo varžovų buvo Arvydas Macijauskas, kuomet pastarasis žaidė Vitorijos „Tau Ceramica“ komandoje.

„Tai buvo tokia ekipa, kurios mes niekaip nesugebėdavome įveikti. Tiesiog negalėjome uždengti A.Macijausko“, – prisiminė D.Diamantidis.

Graikas taip pat pripažino, kad geriausius santykius palaikė su Stephane‘u Lasme, Jamesu Gistu, Mike‘u Batiste‘u, Šarūnu Jasikevičiumi, Vasiliu Spanouliu ir Fragiskos Alverčiu.

Tiesa, legendinis įžaidėjas taip pat išskyrė ir didžiausią mėgėją išgerti bei švęsti, tai – Kauno „Žalgirio“ treneris Š.Jasikevičius.

Graikijos žiniasklaidoje neseniai pasirodė pranešimų, kad D.Diamantidis gali sugrįžti į skandalų purtomą „Panathinaikos“, kur užimtų vieno iš vadovų vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.