EUROLYGA 2023

Pastiprinimo ieškanti „Knicks“ dairosi į NBA legendą

Ne itin gerus laikus išgyvenanti „New York Knicks“ ekipa ieško pastiprinimo. Pranešama, kad šiuo metu „Los Angeles Lakers“ klubo trenerio asistentu dirbantis Jasonas Kiddas dalyvavo pokalbyje dėl galimybės tapti vyriausiuoju Niujorko komandos treneriu.

J.Kiddas - vienas kandidatų perimti „Knicks“ komandos vairą<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Kiddas - vienas kandidatų perimti „Knicks“ komandos vairą<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2020, 5:29 PM, atnaujinta Jun 25, 2020, 11:43 AM

Šią žinią patvirtino „New York Times“ apžvalgininkas Marcas Steinas.

Bradas Turneris iš „Los Angeles Times“ pranešė, kad „Knicks“ vadovai kartu su J.Kiddu bendravo penktadienį. Taip pat tikimasi, kad dar vienas šių šalių susitikimas įvyks iki prasidedant NBA sezono atnaujinimui.

Tuo tarpu sporto apžvalgininkas Steve'as Popperis mano, kad prie Niujorko klubo vairo stojus šiam treneriui, klubas padidins šansus rinkoje kautis dėl Giannio Antetokounmpo, kuris kitą sezoną gali tapti laisvuoju agentu.

47-erių strategas Graikijos krepšinio pažibą yra treniravęs 2014–2018 metų sezonais, dar ankščiau vyriausiuoju komandos treneriu vienerius metus J.Kiddas dirbo „Brooklyn Nets“ ekipoje.

Per savo, kaip žaidėjo, karjerą amerikietis NBA lygoje rikiuojasi antras pagal visų laikų atliktų rezultatyvių perdavimų skaičių. 2000-aisiais kartu su JAV rinktine krepšininkas pasidabino olimpiniu auksu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.