EUROLYGA 2023

E. Ginobili įvertino L. Scola norus tęsti karjerą: „Jam reikia iš pistoleto iššauti į galvą“

Argentinos krepšinio legenda 40-metis Luisas Scola iš sporto nesitrauks dar mažiausiai vieną sezoną. Savaitgalį jis pranešė italų Varezės „Openjobmetis“ komandai, kad pasirašys 365 dienų kontraktą.

Luisas Scola Eurolygoje nebežais.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Luisas Scola Eurolygoje nebežais.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2020, 4:00 PM

Klubas vylėsi, kad ilgametis Argentinos rinktinės narys komandoje užsibus bent du sezonus, tačiau pats L.Scola tikina, kad žais toliau tik todėl, kad nori palaikyti sportinę formą iki kitų metų Tokijo olimpiados. 

Tačiau A.Scola patvirtino, kad daugiau tikrai nežais Eurolygoje.

„Nusprendžiau daugiau Eurolygoje nežaisti nei Milano, nei kitame klube“, – sakė L.Scola.

Šį sprendimą iškart įvertino buvusi NBA „San Antonio Spurs“ ekipos žvaigždė ir ilgametis Argentinos rinktinės lyderis 42-iejų Emanuelis Ginobili.

„L.Scola reikia iššauti iš pistoleto į galvą, jei norėtum, kad jis nežaistų olimpiadoje. Ypač po to, ką jis padarė komandai, kad ji patektų į tas žaidynes. Jis yra užsitarnavęs baigti karjerą su marškinėliais, kurie jam atnešė tiek laimės ir kuriems jis pats atidavė labai daug pastangų ir išlieto prakaito“, – kalbėjo E.Ginobili.

Argentinos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė gavo tiesioginį kelialapį į Tokijo olimpiadą, kai iškovojo sidabro medalius 2019-ųjų pasaulio čempionate Kinijoje. Ten L.Scola vidutiniškai per mačą pelnė po 17,9 taško ir atsikovojo po 8,1 kamuolio.

Šiame sezone 206 cm ūgio žaidėjas atstovavo Milano „Olimpia“ komandai ir Eurolygoje pelnė vidutiniškai po 9,2 taško, atkovodavo 4,4 kamuolio, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 8,5 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.