EUROLYGA 2023

P. Gasolis artėja prie sugrįžimo į „Barcelona“: pranešama apie pažengusias derybas

Šarūną Jasikevičių treneriu paskyrusi „Barcelona“ nusitaikė į dar vieną žvaigždę. Katalonijos klubas šiuo metu veda derybas su 40-mečiu Pau Gasoliu.

Pau Gasolis gali prisijungti prie Š.Jasikevičiaus komandos.<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis gali prisijungti prie Š.Jasikevičiaus komandos.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-08 08:43

„Carrusel Deportivo“ radijo laidoje buvo pranešta, kad pokalbiai tarp Ispanijos krepšinio legendos ir „Barcelona“ yra gerokai pažengusius. Klubas siūlo P.Gasoliui dvejų metų kontraktą. Tiesa, pats sportininkas anksčiau yra užsiminęs, kad karjerą norėtų baigti po Tokijo olimpinių žaidynių.

„Su juo esame labai artimi. Jo papildymas nepadarytų žalos mums“, – apie galimą 40-mečio veterano prisijungimą kalbėjo pats Šaras.

Jų keliai „Barcelona“ komandoje jau buvo susidūrę 2000-2001 metų sezone. Tuomet abu vilkėjo „Barcelona“ marškinėlius kaip žaidėjai.

Pats P.Gasolis yra pareiškęs, kad jeigu svarstys grįžti į Europą, tai jis norėtų žaisti tik tame klube, iš kurio išvyko – „Barcelona“.

Dukart NBA čempionas stipriausioje krepšinio lygoje žaidžia nuo 2001 metų, tačiau pastarasis sezonas jam buvo nesėkmingas. Traumų kamuotas krepšininkas jame taip ir nesužaidė nei vienerių rungtynių.

Praėjusiame sezone „Barcelona“ jau stengėsi prisikviesti P.Gasolį užbaigti karjerą jų gretose, tačiau to padaryti nepavyko. Tačiau dabar savo vaidmenį gali suvaidinti ir Š.Jasikevičius, siekiant privilioti P.Gasolį grįžti į Europą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.