EUROLYGA 2023

Viruso pasekmės: N. Jokičius nesuspėjo kartu su komanda išskristi į Orlandą

Viena iš Vakarų konferencijos ekipų „Denver Nuggets“ į Orlando miestą, kuriame vyks NBA sezono pratęsimas, atvyko be savo lyderio Nikolos Jokičiaus. Pasak portalo „Denver Post“, COVID-19 persirgęs vidurio puolėjas negalėjo tuo pat metu keliauti su komanda dėl sugaišto laiko atliekant papildomus koronaviro testus.

Serbas spėjo atlikti visus reikiamus testus, tačiau kartu su komanda neišvyko dėl įtempto tvarkaraščio.<br>Zumapress nuotr.
Serbas spėjo atlikti visus reikiamus testus, tačiau kartu su komanda neišvyko dėl įtempto tvarkaraščio.<br>Zumapress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2020, 1:19 PM

Nors serbas jau yra pasveikęs ir atliekant paskutinius tyrimus naujasis virusas jo kūne nebuvo rastas, tačiau, pagal NBA taisykles, buvo privaloma, kad du Serbijoje daryti testo rezultatai būtų neigiami.

Po to, atvykus į JAV, krepšininkas vėl turėjo išsitirti du kartus ir tik tada galėjo kartu su komanda vykti į Orlando miestą.

Pasak ESPN, serbas spėjo atlikti visus reikiamus testus, tačiau kartu su komanda neišvyko dėl įtempto tvarkaraščio ir sugaišto laiko. Dėl šių priežasčių N.Jokičius nebespėjo į skrydį, kuris „Nuggets“ ekipą nuskraidino į Olrando miestą.

Tai reiškia, kad vidurio puolėjas į Walto Disnėjaus parką turės nusigauti savarankiškai. Praeityje buvo skelbiama, kad savarankiškai keliaujantys žaidėjai tai galės padaryti privačiu lėktuvu, automobiliu arba komerciniu skrydžiu. Kokį variantą pasirinks krepšininkas – šiuo metu nėra aišku.

ESPN taip pat praneša, kad Denverio klubas jau sėkmingai pasiekė Orlando miestą, o N.Jokičius jaučiasi gerai ir yra pasiruošęs prisijungti prie savo komandos draugų.

Lrytas.lt primena, kad tikimasi, jog NBA sezonas bus atnaujintas liepos 30 dieną, o jame varžysis 22 komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.