EUROLYGA 2023

Smūgis „Pacers“: Domantui Saboniui NBA sezonas baigtas

Kalbos ir svarstymai apie galimą lietuvio Domanto Sabonio įspūdingą žaidimą atsinaujinačiame NBA sezone liks tik kalbomis. Domantas Sabonis traukiasi iš šio sezono ir palieka atsinaujinantį NBA čempionatą. Teigiama, kad D.Sabonio kojos trauma yra kur kas sunkesnė nei manyta. Liepos viduryje paaiškėjo, kad aukštaūgis kenčia pėdos skausmus ir negali treniruotis pilna jėga.

Domantas Sabonis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>twitter nuotr.
Domantas Sabonis.<br>twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 25, 2020, 12:49 AM, atnaujinta Jul 25, 2020, 9:38 AM

Problemai atsiradus „Indiana Pacers“ strategas Nate‘as McMillanas tikino, kad jis prie ekipos prisijungs po kelių savaičių. Bet galiausiai paaiškėjo, jog Domantas net negali priminti kojos.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis paskelbė, kad D.Sabonio trauma yra labai sudėtinga ir jis palieka Orlandą bei taip vadinamą Disneilendo „burbulą“ – vietą, kur bus baigiamas NBA sezonas.

Žurnalistas Scottas Agnessas paaiškino, kad lietuviui buvo diagnozuotas storo fibrozinio raiščio, jungiančio kulnakaulį ir pėdų priekį, uždegimas. Jis neva atsiranda dėl atsiradusių kaulinių ataugų.

Tikinama, kad lietuviui būtina rimta medikų pagalba ir jis bus operuojamas. Reabilitacija gali trūkti net iki pusmečio.

Prieš savaitę D. Sabonis tikino, kad nežino, kada galės pasirodyti aikštėje.

„Stengiamės numalšinti skausmą ir dirbame su tuo kiekvieną dieną. Tokio lygio traumos kiekvienam žaidėjui atsiliepia skirtingai, todėl sunku pasakyti, kiek ilgai visa tai užtruks. Galutinį sprendimą priims komandos daktarai“, – portalui „IndyStar“ teigė D.Sabonis.

 NBA sezonas bus pratęstas jau liepos 30-ąją.

24 metų 211 cm ūgio „Pacers“ lyderiui D. Saboniui tai yra labai rimtas smūgis, mat šį sezoną jis buvo tiesiog nesulaikomas: per 35 minutes pelnydavo 18,5 taško, atsikovodavo 12,4 kamuolio ir atlikdavo 5 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.