EUROLYGA 2023

„Fenerbahce“ atsirado konkurentas Edgarui Ulanovui

Stambulo „Fenerbahce“ komanda turės dar vieną naują veidą. Portalas eurohoops skelbia, kad Turkijos klubas pasirašė sutartį su Ispanijos Mursijos UCAM ekipoje žibėjusiu amerikiečiu su Jarellu Eddie.

Turkijos klubas pasirašė sutartį su Ispanijos Mursijos UCAM ekipoje žibėjusiu amerikiečiu su Jarellu Eddie.<br> IS/Scanpix.com nuotr.
Turkijos klubas pasirašė sutartį su Ispanijos Mursijos UCAM ekipoje žibėjusiu amerikiečiu su Jarellu Eddie.<br> IS/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2020, 8:14 PM, atnaujinta Jul 26, 2020, 8:34 PM

28 metų 201 cm ūgio krepšininkas per 26 minutes įmesdavo 14,4 taško, atkovodavo 3,1 kamuolio ir rinkdavo 10,4 naudingumo balo. Jis tuekų klube žais metus su galimybe pratęsti kontraktą dar metams.

Gynėjas turi ir NBA patirties – per trejus metus sužaidė lygoje 34 mačus ir atstovavo „Washington Wizards“, „Phoenix Suns“, „Boston Celtics“ ir „Chicago Bulls“ garbę.

Teigiama, kad šis amerikietis dėl minučių turės konkuruoti su taip pat neseniai su turkais sutartį pasirašiusiu lietuviu Edgaru Ulanovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.