EUROLYGA 2023

Koronaviruso atsikratęs A. Baynesas skuba prisijungti prie „Suns“ komandos

Koronavirusu sirgęs Australijos krepšininkas Aronas Baynesas pasveiko ir tikisi žaisti atnaujintame NBA čempionate, kuriame nuo liepos 30 dienos vadinamajame Orlando „burbule“ rungtyniaus 22 iš 30 komandų.

 Aronas Baynesas jaučiasi sveikas.<br> AP nuotr.
 Aronas Baynesas jaučiasi sveikas.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-28 10:49

Phoenix Suns“ centras iškeliavo į Floridą, tačiau turės karantinuotis ir galės prisijungti prie komandos tik po dviejų neigiamų COVID-19 testų.

„Mano šeimoje visų testai neigiami, tik mano dar ne. Bet aš jau turiu antikūnių ir nesu galintis užkrėsti. Tačiau man dar reikia tų neigiamų testų, nes tokie yra NBA reikalavimai“, – kalbėjo 33-ejų 208 cm ūgio australas.

A.Baynesui, kuris yra rungtyniavęs ir Vilniaus „Lietuvos ryte“, ši sezonas yra geriausias NBA karjeroje – jis renka po 11,5 taško ir 5,6 atkovoto kamuolio.

„Suns“ pirmąsias rungtynes žais liepos 31-ąją. Komanda neturi didelių vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas, nes jai reikia aplenkti net keturias ekipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.