EUROLYGA 2023

Buvęs žalgirietis atidavė duoklę Kauno fanams: „Jie savo komandą palaiko visada“

Šešioliktąjį, kaip profesionalo krepšininko, sezoną pradėsiantis amerikietis K.C.Riversas persikeldamas į Sankt Peterburgo „Zenit“ klubą neužmiršo ir Kauno „Žalgirio“ gerbėjų.

Amerikietis liko sužavėtas Kauno sirgalių palaikymu.<br>G.Šiupario nuotr.
Amerikietis liko sužavėtas Kauno sirgalių palaikymu.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2020, 11:48 AM, atnaujinta Jul 31, 2020, 11:52 AM

33-ejų metų, 196 cm ūgio žaidėjas portalui „iz.ru“ pripažino, kad didžiausią įspūdį paliekantis palaikymas jam yra Kaune.

„Nebūsiu originalus, paminėsiu Kauno „Žalgirio“ klubo aistruolius. Jiems kiekvienos rungtynės Eurolygoje prilygsta šventei. Jie savo komandą palaiko visada – nesvarbu, laimint ar pralaimint. Gerbėjai areną užpildydavo ne tik Kaune, bet ir keliaudavo paskui komandą. Tai yra nuostabu“, – Rusijos portalui teigė gynėjas.

Neliko nepastebėta ir triukšmingiausiais fanai Europoje garsėjanti Serbija. K.C.Riversas nepamiršo savo laikinosios karjeros stotelės – Belgrado.

Itin galingą palaikymo grupę turi ir „Crvena zvezda“ komanda. Šios ekipos sirgaliai – labai garsūs. Verta paminėti ir „Zenit“ sirgalius – jie taip pat puikūs. Kai prieš pandemiją teko žaisti Sankt Peterburge, palaikymas arenoje paliko tikrai gerą įspūdį.

Panašaus palaikymo tikiuosi sulaukti ir šiame sezone. Labai norėčiau, kad sezoną galėtume pradėti kartu su ekipos sirgaliais“, – pasakojo amerikietis.

Lrytas.lt primena, kad į Rusijos klubą taip pat persikėlė lietuvis Artūras Gudaitis bei puikiai Kauno publikai pažįstamas Kevinas Pangosas.

Eurolygoje per 18 sužaistų rungtynių su „Žalgirio“ ekipa K.C.Riversas pelnydavo 9,3 taško, imdavo 1,5 kamuolio, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 6,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.