EUROLYGA 2023

Juodasis Domanto Sabonio ruožas baigėsi – jis sugrįžta į NBA mūšius

NBA klubas „Indiana Pacers“ Orlando „burbule“ sulaukė neįtikėtinai geros žinios – vienas iš jos lyderių Domantas Sabonis sugrįžta į rikiuotę. Pėdos uždegimas į Los Andželo ligoninę nuginusį 24-erių lietuvį jau yra praeitis ir krepšinio žiniasklaida tikina, kad D.Sabonis jau pakeliui į Orlandą.

Victoras Oladipo ir Domantas Sabonis<br>AP nuotr.
Victoras Oladipo ir Domantas Sabonis<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2020, 11:04 PM, atnaujinta Aug 22, 2020, 11:08 PM

Tiesa, jis negalės pasirodyti šios dienos akistatoje su „Miami Heat“ ekipa, nes turės atlikti koronaviruso tyrimus ir pabūti karantine, tačiau ketvirtame ketvirtfinalio atkrintamųjų varžybų mače jis greičiausiai pasirodys.

Pagal taisykles, į „burbulą“ atvykęs krepšininkas turi atlikti provalomus COVID-19 testus ir pabūti keturias dienas karantine.

„Pacers“ šeštadienį žaidžia trečiąsias ketvirtfinalio rungtynes su „Heat“, kuri serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:0.

Indianos komandos strategas Nate'as McMillanas teigė, jog D.Sabonio lauks „kelių dienų karantinas“.

Liepos pabaigoje 24-erių 211 cm ūgio D.Sabonis turėjo išvykti iš Orlando dėl rimtų kojos skausmų. Buvo teigiama, kad D.Sabonio kojos trauma yra kur kas sunkesnė nei manyta.

Žurnalistas Scottas Agnessas paaiškino, kad lietuviui buvo diagnozuotas storo fibrozinio raiščio, jungiančio kulnakaulį ir pėdų priekį, uždegimas. Jis neva atsiranda dėl atsiradusių kaulinių ataugų.

Neoficialiai kalbėta, jog padarius operaciją D. Saboniui reabilitacija galėtų trūkti apie 5 savaites, nors vaikščioti krepšininkas galėtų jau po trijų-penkių dienų.

24 metų „Pacers“ lyderiui D. Saboniui šis sezonas kol kas buvo įspūdingas: per 35 minutes jispelnydavo 18,5 taško, atsikovodavo 12,4 kamuolio ir atlikdavo 5 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.