EUROLYGA 2023

Po G. Antetokounmpo traumos – nežinia dėl artėjančio susitikimo: „Stebime situaciją“

„Milwaukee Bucks“ ekipa sekmadienį vakare iškovojo itin svarbią pergalę NBA Rytų konferencijos pusfinalio rungtynėse. „Bucks“ penktose serijos rungtynėse po pratęsimo įveikė „Miami Heat“ klubą rezultatu 118:115 bei sušvelnino serijos iki keturių pergalių atsilikimą 3:1.

Milvokio klubo lyderį sustabdė patirta trauma.<br>Scanpix nuotr.
Milvokio klubo lyderį sustabdė patirta trauma.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2020, 11:30 AM

Tačiau Milvokio komandos pergalę apkartino antrojo kėlinio metu įvykęs epizodas, kai verždamasis po krepšiu susižeidė Giannis Antetokounmpo.

Jau prieš dvikovą buvo dvejojama ar dėl dešinės čiurnos jis galės žaisti, o po šio incidento graikas daugiau aikštėje nepasirodė. Iki to laiko jis buvo spėjęs įmesti 19 taškų.

Pasak sporto apžvalgininko Adriano Wojnarowski, „Bucks“ klubo vyriausiasis treneris Mike'as Budenholzeris teigia, kad nėra aišku, ar komandos lyderis pasirodys penktose serijos rungtynėse.

„Stebime situaciją, žiūrėsime, kaip viskas pasikeis per artimiausias 24-48 valandas“, – teigė Milvokio ekipos strategas.

Tam, kad „Bucks“ patektų į NBA Rytų konferencijos finalą, M.Budenholzerio auklėtiniai privalo laimėti visas trejas likusias serijos rungtynes.

Penktosios serijos rungtynės vyks antradienio naktį 01:30 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.