EUROLYGA 2023

Hjustoną palikęs M. D'Antoni gali tapti D. Sabonio treneriu: lietuviui tai nebūtų palanku

Mike'as D'Antoni laikomas rimčiausiu pretendentu treniruoti „Indiana Pacers“ klubą, kuriame rungtyniauja Domantas Sabonis. 69-erių italų kilmės amerikietis paliko „Houston Rockets“ ekipą, su kuria 1:4 suklupo Vakarų konferencijos pusfinalyje prieš „Los Angeles Lakers“.

 Mike'as D'Antoni paliko Hjustono klubą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Mike'as D'Antoni paliko Hjustono klubą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Nate'as McMillanas treniravo „Indiana Pacers“ klubą keturis sezonus.<br> AP/Scanpix nuotr.
Nate'as McMillanas treniravo „Indiana Pacers“ klubą keturis sezonus.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-09-15 06:32, atnaujinta 2020-09-15 07:35

NBA krepšinio ekspertai pažymi, kad toks trenerio pasitraukimas gali būti susijęs su derybomis su „Pacers“.

Indianapolio klube M.D'Antoni pakeistų atleistą Nate'ą McMillaną, kurio treniruojama komanda Rytų konferencijos ketvirtfinalyje 0:4 pralaimėjus „Miami Heat“.

Vis dėlto 56 metų N.McMillano darbas „Pacers“ klube buvo vertinamas teigiamai ir su šiuo treneriu buvo siejami ateities planai, todėl atleidimas atrodė netikėtas.

M.D'Antoni taip pat minimas kaip kandidatas treniruoti „Philadelphia 76ers“ klubą, kuris ieško naujo stratego. Šis klubas taip pat planuoja derybas su Billy Donovanu.

Pranešama, kad „Pacers“ irgi svarsto apie kitus galimus kandidatus.

Manoma, jog M.D’Antoni tikrai pakeistų „Pacers“ ekipą, jei to norėtų. Jo propaguojamas dinamiškas žaidimo stilius yra visiškai priešingas N.McMillano lėtesnio tempo stiliui. M.D’Antoni vadinamas treneriu, kuriam reikia žaidėjų, atitinkančių jo stilių, o „Pacers“ lyderiai aukštaūgiai Domantas Sabonis ir Mylesas Turneris nėra jam tinkamiausi.

N.McMillanas per ketverius darbo metus „Pacers“ gretose visus kartus pateko į NBA atkrintamąsias varžybas, tačiau jose visus sykius buvo patirti pralaimėjimai jau pirmajame etape, o bendras pergalių ir pralaimėjimų santykis yra 3:16.

2016-2017 metų sezone serijoje 0:4 buvo pralaimėta LeBrono Jameso vedamai „Cleveland Cavaliers“ komandai. Dar po metų su ta pačia „Cavaliers“ vyko kur kas atkaklesnė kova ir buvo nusileista 3:4. Praėjusiais metais „Pacers“ 0:4 nepasipriešino „Boston Celtics“ komandai, o šiemet 0:4 atsimušė į „Miami Heat“ sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.