EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšininkų sveikata ir toliau rūpinsis M. Grigonį ant kojų pastačiusi klinika

Ilgametis Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) ir Lietuvos rinktinių partneris „Gijos Klinikos“ toliau rūpinsis Lietuvos krepšininkų sveikata. Vyrų krepšinio rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas ne kartą juokavo, kad visi sportininkų keliai veda į „Gijos Klinikas“ – nesvarbu, ar profilaktiniam ištyrimui, ar pasikonsultuoti su gydytojais, ar prireikus chirurginės pagalbos.

Mariui Grigoniui pėdos operaciją atliko ortopedas Gintautas Pocius.<br> LKF nuotr.
Mariui Grigoniui pėdos operaciją atliko ortopedas Gintautas Pocius.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2020, 2:46 PM, atnaujinta Sep 22, 2020, 2:53 PM

O jos kartais prireikia. Pastarasis toks atvejis buvo Lietuvos rinktinės gynėjo Mariaus Grigonio patirta reta pėdos trauma.

Krepšininkas kurį laiką kentė skausmus, konsultavosi ir su Ispanijos, ir su Vokietijos medikais, tačiau nusprendė gydytis Lietuvoje.

Kaune esančiose „Gijos Klinikose“ ortopedai-traumatologai Gintautas Pocius ir profesorius Rimtautas Gudas atliko sudėtingą pėdos operaciją. Po jos krepšininkas sėkmingai atliko individualią reabilitaciją ir grįžo į aikštelę.

„Krepšinis – visos Lietuvos aistra ir pasididžiavimas. Didžiuojamės būdami Lietuvos krepšinio federacijos partneriais ir prireikus galėdami pasiūlyti profesionalias medicinos paslaugas vienoje vietoje: nuo tyrimų, diagnostikos iki operacijų ir reabilitacijos“, – teigė „Gijos Klinikų“ medicinos direktorė Rasa Petrikienė.

„Gijos Klinikos“ apjungia įvairios medicininės veiklos centrus. Moderniai įrengtose Chirurgijos centro operacinėse per metus atliekama 2500 operacijų. „Gijos Klinikoms“ savo sveikatą patiki Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės, įvairių LKF projektų dalyviai bei kiti profesionalūs sportininkai, atvykstantys konsultuotis ir gydytis net iš užsienio klubų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.