EUROLYGA 2023

„Clippers“ parodė į duris nevykusia serija išgarsėjusiam D. Riversui

„Los Angeles Clippers“ ekipos vadovai nepatenkinti buvo tragiškai susiklosčiusiu NBA pusfinaliu ir palinkėjo treneriui 58-erių Docui Riversui sėkmės. Žurnalistas Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad klubas skiriasi su strategu, nors specialistas turėjo dar dviejų metų sutartį.

 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-29 08:00, atnaujinta 2020-09-29 08:01

„Clippers“ buvo laikomi vienais pagrindinių pretendentų į šių metų titulą, tačiau Vakarų konferencijos pusfinalyje 3:4 nusileido „Denver Nuggets“ klubui, nors po keturių mačų pirmavo 3:1.

Treneris pratęsė savo nelinksmą istoriją: D.Riversas tapo pirmuoju treneriu, net tris kartus pralaimėjęs serijas pirmaudamas 3:1.

Specialistas „Clippers“ treniravo nuo 2013-ųjų, tik kartą neprasimušęs į atkrintamųjų kovų zoną. Tačiau Blake‘ą Griffiną, DeAndre Jordaną, Chrisą Paulą, Kawhi Leonardą ir Paulą George‘ą treniravęs strategas nė karto nepasiekė net Vakarų konferencijos finalo.

„Ačiū „Clippers“, kad leidote man būti treneriu, už palaikymą, padėjusį mums tapti laiminčiu klubu“, – po atleidimo parašė D.Riversas, nors oficialiai abi pusės susitarė dėl išsiskyrimo.

Per septynis sezonus „Clippers“, vadovaujamas D.Riversu, laimėjo 63,1 proc. rungtynių – 208 iš 356 akistatų.

Naujojo specialisto be „Clippers“ dar ieško „Philadelphia 76ers“, „New Orleans Pelicans“, „Houston Rockets“, „Oklahoma City Thunder“ ir „Indiana Pacers“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.