EUROLYGA 2023

„Warriors“ žaidėjas kirto NBA legendai: „Užsičiaupk, tu vis dar bijai LeBrono“

Krepšinio pasaulis su nekantrumu laukia artėjančio NBA finalo, kuriame ginklus surems „Los Angeles Lakers“ bei „Miami Heat“ ekipos. Tai bus jau dešimtasis LeBrono Jameso finalas, pagal šį rodiklį krepšininkas jau susilygino su legendiniu Billu Russellu.

D.Greenas ir L.Jamesas.<br>Scanpix koliažas.
D.Greenas ir L.Jamesas.<br>Scanpix koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2020, 12:19 PM

Pirmąjį NBA finalą „Lakers“ puolėjas sužaidė dar 2007 metų sezone, tiesa, tąsyk jis turėjo pripažinti „San Antonio Spurs“ komandos pranašumą.

Trijuose skirtinguose dešimtmečiuose NBA finalų patirties šiemet turėsiantis L.Jamesas tapo neabejotina lygos legenda. Karaliumi vadinamas krepšininkas sieks jau ketvirtojo čempionų titulo. Tiesa, ne visų NBA žaidėjų požiūris į 35-erių žaidėją yra vienodas.

Buvęs krepšininkas bei NBA čempionas Paulas Pierce'as teigė, kad dabartiniai krepšininkai, priešingai nei praeityje, bijo Los Andželo klubo puolėjo.

„Šių dienų žaidėjai bijo LeBrono. Mano laikų NBA viskas būdavo kitaip – mes nebijodavome Jameso“, – NBS Sports kalbėjo 2017 metais sportbačius ant vinies pakabinęs žaidėjas.

Į šiuos žodžius savo socialiniame tinkle Instagram sureagavo „Golden State Warriors“ komandos krepšininkas Draymondas Greenas, kuris NBA legendai atsakė karčiais žodžiais.

„Džiaukis savo karjeros pabaiga, žmogau. Užsičiaupk, tu pats vis dar bijai Lebrono. Viskas jau senai aišku“, – rašė „Warriors“ puolėjas.

P.Pierce'as jau ne sykį yra kritikavęs L.Jamesą bei negailėdavo jam pyktų replikų dar pačiam būnant aktyviu krepšininku. Iš viso NBA lygoje jis praleido net 19 sezonų, sykį pasidabino čempionų žiedu bei 10 kartų dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Lrytas.lt primena, kad pirmosios NBA finalo rungtynės tarp „Lakers“ bei „Heat“ ekipų įvyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 4 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.