EUROLYGA 2023

Elgetaujanti buvusi NBA žvaigždė sulaukė pagalbos: pradės reabilitaciją

Pastaraisiais metais ne iš gerosios pusės naujienų antraštėse mirgėjęs buvęs NBA krepšininkas Delonte Westas sulaukė pagalbos. Nuo 2016 metų benamiu esantis 37-erių vyriškis sutiko su „Dallas Mavericks“ savininko Marco Cubano pasiūlymų ir pradės reabilitiaciją.

Delonte Westas sulaukė pagalbos.<br>Lrytas.lt koliažas
Delonte Westas sulaukė pagalbos.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2020, 11:08 PM

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad „Mavericks“ vadovas buvo susitikęs su D.Westo mama, o ši prašė surasti jos sūnų.

Per savo krepšininko karjerą D.Westas NBA uždirbo daugiau nei 16 milijonų JAV dolerių

Praėjusią savaitę socialinėje erdvėje pasklido nuotrauka, kurioje D.Westas gatvėje prašo išmaldos. Tai jau ne pirmas kartas kai buvęs krepšininkas atsiduria nemaloniose situacijose.

Šių metų pradžioje D.Westas buvo užfiksuotas surakintas antrankiais ir bandantis pasiaiškinti, kodėl įsivėlė į muštynes. Amerikietis teigė, kad jam buvo grasinama ginklu. Dar anksčiau buvo pasirodę vaizdai, kuriuose buvęs krepšininkas užfiksuotas mušamas.

D.Westas NBA žaidė nuo 2004 iki 2012 metų, o ryškiausią pėdsaką paliko rungtyniaudamas „Cleveland Cavaliers“ klube, kartu su lygos žvaigžde LeBronu Jamesu ir lietuviu Žydrūnu Ilgausku.

Anot JAV žiniasklaidos, būtent 2008-2010 m., kuomet gynėjas žaidė „Cavaliers“, D.Westas susidūrė su pirmosiomis psichikos problemomis. Tiesa, krepšininkas tai bandė slėpti ir neigti. Teigiama, kad D.Westas turi bipolinį sutrikimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.