EUROLYGA 2023

Aukštaūgių bėdos „Ryto“ gretose tęsiasi: mėnesiui neteko M. Echodo

Vilniaus „Ryto“ komanda artimiausiu metu turės verstis su praretėjusiomis aukštaūgių gretomis. Socialiniame tinkle „Facebook“ sostinės klubas pranešė, kad traumą patyrė Martynas Echodas.

Vilniaus ekipa neteko M.Echodo.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vilniaus ekipa neteko M.Echodo.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2020, 7:22 PM

„Martynas rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ susižeidė nykštį. Atsižvelgiant į mūsų aukštaūgio patirtą traumą, jo piršto gydymas turėtų užtrukti iki 4 savaičių“, – rašoma pranešime.

Šiuo metu „Rytas“ yra nuo treniruočių proceso ir rungtynių nušalinęs amerikietį Chrisą McCulloughą. Pastarasis tokios nuobaudos susilaukė dėl sukelto eismo įvykio ir pasišalinimo iš jo.

„Norime informuoti „Ryto“ klubo bendruomenę, kad mūsų komandos žaidėjas Ch.McCulloughas galimai sukėlė autoįvykį ir pažeidė klubo vidaus taisykles. Policijoje pradėtas tyrimas.

Vilniaus „Rytas“ savo ruožtu taip pat atlieka vidinį patikrinimą. Kol vyksta tyrimas žaidėjas nedalyvaus komandos veikloje. Surinkus daugiau informacijos, ketiname ja pasidalinti ir su „Ryto“ klubo bendruomene“, – praėjusią savaitę buvo rašoma pranešime.

Iškritus iš rikiuotės dviem bokštams, „Rytas“ savo sudėtyje dabar turi tik du 4 ir 5 pozicijos žaidėjus: Roką Gustį ir estą Kristjaną Kitsingą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.