EUROLYGA 2023

„76ers“ sėkme neabejojantis D. Riversas atviravo: „Planavau atsitraukti nuo krepšinio“

Buvusiam „Los Angeles Clippers“ treneriui Docui Riversui po nesėkmingo pasirodymo Vakarų konferencijos pusfinalyje buvo parodytos durys. Nuo 1999-ųjų metų NBA komandas treniruojantis strategas po atleidimo planavo daryti pertrauką bei pailsėti nuo krepšinio.

D.Riversas.<br>Scanpix nuotr.
D.Riversas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 2:23 PM

„Man patinka treniruoti. Labai mėgstu šį darbą, tačiau galiu pasakyti, kad planavau daryti pertrauką bei atsitraukti. Šiemet aš suklupau su komanda, kuri mano manymu, buvo pajėgi laimėti čempionų titulą“, – ESPN kalbėjo D.Riversas.

Tačiau strategas ilgai be darbo neliko, o gavęs pasiūlymą prisijungti prie „Philadelphia 76ers“ klubo, atidėjo planus palikti krepšinį. Bedarbiu vos keletą dienų prabuvęs 2008-ųjų NBA čempionas pasirašė penkerių metų sutartį su Filadelfijos komanda.

„Kai man paskambino „76ers“ generalinis direktorius ir teigė sėsti į lėktuvą ir atskristi, neteko ilgai dvejoti. Tai yra labai jauna komanda, turinti milžinišką potencialą.

Ši ekipa yra priaugusi didelėms pergalėms ir tai buvo darbas, kurio aš negalėjau atsisakyti. Štai dėl ko nusprendžiau atvykti čia ir labai dėl to džiaugiuosi“, – argumentavo treneris.

Viena pagrindinių naujojo stratego užduočių – suvaldyti komandos rūbinę. Teigiama, kad jo pirmtakas Brettas Brownas sunkiai susitvarkė su šia užduotimi.

D.Riversui taip pat teks į savo pusę palenkti komandos žvaigždes Joelą Embiidą bei Beną Simmonsą, kurios turės prisitaikyti prie naujo trenerio filosofijos.

D.Riversas įsitikinęs – rezultatas bus pasiektas dirbant sunkiu darbu ir neabejoja, kad komandą į pergales ves minėtasis duetas.

„J.Embiidas ir B.Simmonsas rungtyniaudami kartu laimėjo daugiau nei 65 proc. žaistų akistatų. Akivaizdu, kad šių žaidėjų kombinacija puikiai veikia aikštelėje.

Ši komanda yra perpildyta talento ir mes turime išsiaiškinti, kaip jį realizuosime ant parketo“, – pasakojo 58-erių strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.